Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Pontos idényzárás

Az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában utolsó alkalommal lépett pályára az ETO Akadémia az idei évben, ahol a Tatabánya volt az ellenfél az ETO Parkban. A tavaszról előrehozott mérkőzésen mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, igazságos döntetlen született.

Pontos idényzárás

ETO Akadémia – Tatabányai SC 1-1 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Horváth P. (Nagy V., Kulcsár).

ETO Akadémia: Pálfi – Szabados (Szalka 66’), Vidnyánszky, Vadász, Tamás K., Katona, Sipőcz (Hanzli 90’), Múcska, Erdei, Farkas, Márton (Ignácz 61’). Vezetőedző: Király József.

Tatabányai SC: Kunsági – Árvai, Krupánszki, Gyürki, Soltész, Szegleti (Hajas 80’), Katona, Kozák (Farkas V. 78’), Klausz, Székely, Módi. Vezetőedző: Bekő Balázs.

Gsz.: Sipőcz (31’) ill. Szegleti (26’).

Az első huszonöt percben ismerkedtek egymással a csapatok, kemény mezőnymunka folyt. A Tatabánya visszahúzódott a saját térfelére, és kontrákkal próbálkoztak, ám egyik kapu sem fogott veszélyben. Aztán a 26. percben megszerezték a vezetést a vendégek. Szegleti szépen cselezte tisztára magát két védő között, majd éles szögből a kapuba lőtt 0-1. Két perccel később közel állt a második gólhoz is a Tatabánya. Kozák érkezett egy beadásra, hatalmas helyzetben, két lépésről a kapu fölé lőtt. A 31. percben egyenlíteni tudott az ETO. Kis területen adogattuk a labdát, majd Sipőcz elé került, aki tolt rajta egyet, és hatalmas gólt rúgott a kapu jobb felső sarkába. Kunsági csak beleérni tudott, ám védeni nem sikerült neki 1-1. A félidő vége előtt egy perccel Tamás K. élesen belőtt szöglete után alakult ki veszély a tatabányai kapu előtt, ám a védők a gólvonalon tisztázni tudtak. A második félidő elején Gyürki próbálkozott egy lövéssel, ám Pálfi magabiztosan védett. A 73. percben Árvai lépett ki a védők mellett, rávezette a kapunkra a labdát, majd a tizenhatos vonaláról kevéssel a bal kapufa mellé lőtt. Három perccel később fiataljaink előtt is hatalmas helyzet adódott. Katona és Erdei játszott össze, utóbbi lőtt, ám ziccerben a kapu fölé bombázott. A találkozó utolsó helyzete az ETO előtt adódott, amikor egy beadást Farkas B. vett mellre középen, majd Múcska elé tálalt, akinek erőtlen lövését védte Kunsági. Az ősz utolsó mérkőzésén igazságos döntetlen született, az ETO Akadémia a negyedik helyen várhatja a tavaszi folytatást.

Király József: - Gratulálok a csapatnak az egész őszi teljesítményéhez, a negyedik helyen várhatjuk a folytatást. A mai mérkőzésen egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, mindkét fél a győzelemre játszott, és bárki megnyerhette volna a meccset. A Tatabányának és nekünk is megvoltak a lehetőségeink, hogy lezárjuk a mérkőzést, úgyhogy igazságos döntetlen született. Egész ősszel jól teljesített a csapat, úgyhogy megérdemlik a pihenőt, és tavasszal ott szeretnénk folytatni, ahol abbahagytuk. Köszönöm a játékosok és a stáb egész éves munkáját!

Bekő Balázs: - Azt gondolom, egy nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk. Talán egy kicsivel közelebb álltunk a győzelemhez, mert rengeteg lehetőségünk volt, főleg a második félidőben. Nagy taktikai csata is volt ez a mai, ebben az osztályban ez egy nagyon jó mérkőzés volt.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink