Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hazai évzárás az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjának idei zárófordulójában a Tatabányai SC csapatát fogadja az ETO Akadémia az előzetesen kiírt vasárnap helyett, szombaton 11 órától, az ETO Park „Kemping” pályáján.

Hazai évzárás az NB III-ban

Az ETO Akadémia az előző fordulóban 2-0-ás vereséget szenvedett a jó erőkből álló Pápa ellen. Ezt a botlást szeretnék fiataljaink kijavítani az utolsó, tavaszról előrehozott fordulóban, hazai pályán a Tatabánya ellen. Az már korábban eldőlt, hogy a mérkőzés végeredményétől függetlenül a negyedik helyen várja csapatunk a tavaszi folytatást. A szezon első fordulójában Tatabányáról három ponttal sikerült hazatérni, ugyanis akkor akadémistáink magabiztos, 4-1-es győzelmet arattak. Király József ezúttal is azt a hozzáállást szeretné látni a pályán csapatától, amit a bajnokság nagy részében mutatott.

-  Az eddigi mérkőzéseken nagyon jól teljesítettek fiataljaink, minden dicséretet megérdemelnek. Az őszi negyedik hely megszerzése a tabellán nagyon szép eredmény, sok munkájuk van benne. Most még vár ránk egy előrehozott mérkőzés a tavaszi fordulókból, egy jó erőkből álló, jó képességű csapat ellen, ahol mindent meg fogunk tenni, hogy hazai pályán sikeresen zárjuk az évet – mondta Király József, az ETO Akadémia edzője.

További híreink

ETO Akadémia hazai gólok

ETO Akadémia hazai gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait! Folytassuk a sort az ETO Akadémia hazai találataival!

ETO Akadémia idegenbeli gólok

ETO Akadémia idegenbeli gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait! A következő napokban sorra vesszük csapataink idegenbeli és hazai találatait, kezdjük a sort az ETO Akadémia idegenben lőtt góljaival!

Újabb sikeres év a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián

Újabb sikeres év a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián 2021-ben új szakmai igazgató koordinálásával, nemzetközi edzésmódszerekkel folytatódott a munka, és nyugodtan mondhatjuk, hogy eredményesen zárult az év. Karácsony közeledtével Tuboly Frigyes, Akadémia igazgató és Hector Martinez Quijeiro, Akadémia szakmai igazgató is elégedetten nyugtázta csapataink idei teljesítményét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink