Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Újabb hazai kudarc

WKW ETO FC Győr – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-2 (0-0)

Győr, ETO Stadion 320 néző. V.: Pillók (Kulman, Szilágyi).

WKW ETO FC Győr: Fadgyas – Kovács K., Csonka, Fodor, Forgács, Bagi, Kiss M., Berki (Vernes 46’), Vitális (Erdei 87’), Bacsa (Priskin 56’), Óvári (Szimcso 80’). Vezetőedző: Klausz László.

Szeged-Csanád GA: Molnár T. – Ódor, Temesvári, Pejovic, Kővári, Simon Á., Kovács M., Farkas A., Dobos (Kóródi 68’), Horváth K. (Dobronoky 90’), Gréczi (Gajdos 67’). Vezetőedző: Dragan Vukmir.

Gsz.: Horváth K. (68’), Kóródi (78’).

A Szeged kezdte veszélyesebben a mérkőzést, előbb a 6. percben próbálkozott távoli lövéssel Horváth K., ám ekkor még nem talált kaput. A 19. percben szintén Horváth K. lőhetett, szabadrúgása után Fadgyasnak nagyot kellett vetődnie, hogy kitolja a jobb alsóba tartó labdát. A 36. percben szép támadást vezettünk, aminek végén Kovács K. gurított vissza az alapvonal magasságából Óvárinak, ám szélsőnk a kapu fölé lőtt. A félidő végéhez közeledve Csonka próbálkozott távoli lövéssel, ám Molnár kapus magabiztosan védett. Az első játékrészben már nem akadt több lehetőség egyik csapat előtt sem, így gól nélküli döntetlennel vonulhattak szünetre. A 66. percben Farkas A. távoli bombája csapódott veszélyesen a jobb alsó felé, ám végül az oldalhálóban kötött ki a labda. Két perccel később megszerezte a vezetést a Szeged. Horváth K. kapott egy remek indítást a védők mögé, majd kapura fordult és a hálóba lőtt 0-1. Tíz perccel később megduplázta előnyét a vendégcsapat. Egy pontos centerezésre Kóródi érkezett, aki közelről a kapuba belsőzött 0-2. A 87. percben Priskin vett le mellel egy felívelést, amivel kapura fordult, ám tizenhét méteres lövése a kapu mellé ment. A hátralévő időben már nem volt lehetőség egyik kapu előtt sem, így a Szeged megszerezte a három pontot.

Klausz László: - Azt tudom mondani, hogy a Szeged minden szituációban jobb volt nálunk, mentálisan, akaratban jobban álltak a mérkőzéshez. Látszott rajtuk, hogy meg akarják nyerni a meccset, mi pedig enervált teljesítményt nyújtottunk.

Dragan Vukmir: - Gratulálni szeretnék a csapatnak, nagy munkát végeztek ma. Lezártunk minden területet, így ellenfelünk nem jutott el a kapunkig. Kihasználtuk a jó előre játékunkat. Volt még néhány helyzet, ami kimaradt, de megérdemelten nyertük meg a találkozót.

További híreink

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Harmadik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese ismét egy másodosztályú csapattal találkozott, ezúttal a Tiszakécske volt az ellenfél.

Barátját gyászolja az ETO legendája-Kisalföld lapszemle
Az első felkészülési mérkőzés

Az első felkészülési mérkőzés

Első felkészülési mérkőzésére készül az NB III-ban szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a ZTE második csapatával találkoznak, szerdán 12 órától Zalaegerszegen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink