Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Három gólhoz, három pont

Magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában, a III. Kerület otthonában. Mindkét félidőt remekül kezdte együttesünk, ugyanis a játékrészek elején sikerült betalálni, ennek köszönhetően megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

Három gólhoz, három pont

A Békéscsaba ellen, hazai pályán elszenvedett vereség után mindenképp javítani szeretett volna csapatunk. Ennek megfelelően is kezdték a mérkőzést, ugyanis már a 2. percben sikerült megszerezni a vezetést: Óvári lépett el védője mellett, akit a menteni igyekvő hazai játékos csak szabálytalanul tudott megállítani a tizenhatoson belül, így büntetőhöz jutottunk, amit Vernes magabiztosan értékesíteni is tudott. Hasonlóképp indult a második félidő is, a 47. percben Vernes beadását Bacsa fejelte a hálóba a kapus lábai között. Ezután még Berki beadása után egy öngól is született, így megérdemelten sikerült megnyerni a mérkőzést. A gólokon kívül több lehetőség is adódott csapatunk előtt, többek között a második találatunk szerzője, Bacsa Patrik játszott veszélyesen az ellenfél kapuja előtt.

- Természetesen nagyon fontos volt a győzelem a csapat számára – kezdte Bacsa Patrik. – Végre volt egy olyan meccs, ahol egy kicsit könnyebb volt játszanunk, hiszen korán megszereztük a vezetést. Sok helyzetet tudtunk kialakítani, amelyekből három gólt is sikerült szerezni. Lehetett volna több gólt is szerezni, viszont jól játszott a csapat, és nagyon fontos volt, hogy be tudtuk gyűjteni a három pontot. Hétvégén egyértelműen ugyanez lesz a cél, nyerni akarunk, és még előrébb szeretnénk lépni a tabellán a téli szünetig. Nagyon boldog vagyok, hogy a hétközi találkozón sikerült betalálnom, Vernes Ricsi beadására tudtam jó ütemben érkezni, és habár beleért a kapus, a hálóban kötött ki a labda. Jó lett volna, ha tudok még több gólt szerezni, de mint már említettem, a legfontosabb a győzelem, és mivel nyertünk, így elégedett lehetek.

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink