Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Vasárnapi ETO-dupla

Vasárnap kettős mérkőzést rendeznek az ETO Parkban: 11 órától az harmadosztályban szereplő ETO Akadémia fogadja a Pápai Perutz FC gárdáját a „kemping” pályán, míg 13 órától az NB II-es felnőttcsapat a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesével találkozik a stadionban.

Vasárnapi ETO-dupla

Vasárnap 11 órától a jó formában lévő ETO Akadémia a Sopron elleni győzelem után a Pápai Perutz FC csapatával mérkőzik meg az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában. Király József együttese utolsó három mérkőzését egyaránt megnyerte, amit szeretne folytatni a Pápa ellen is. Kemény kilencven percre van kilátás, ugyanis ez a párosítás – a sopronihoz hasonlóan – rangadónak számít, a Veszprém megyeiek a bajnokság első felében tanyáznak, így komoly játékerőt képviselnek.

Az akadémisták mérkőzésének lefújása után felnőtt csapatunk lép pályára, ugyanis a korábban kiírt 17 órás kezdés helyett 13 órától fogadjuk a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesét. Klausz László csapata az előző fordulóban, a fővárosban aratott 3-0-s győzelmet a III. Kerület ellen meggyőző játékkal. Ezt szeretnék folytatni vasárnap, ugyanis egy esetleges győzelem esetén pontban beérnénk hétvégi riválisunkat, emellett a 2021-es szezonban utoljára játszik hazai környezetben a csapat, ezáltal szépen szeretnének elbúcsúzni az ETO Stadiontól, és a kilátogató szurkolóktól játékosaink.

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink