Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Lehetőség a javításra

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában hétközi mérkőzést rendeznek, ahol a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata az újonc III. Kerület gárdájához látogat, és mérkőzik meg szerdán 13 órától. (A találkozóról élő online közvetítést biztosítunk.)

Lehetőség a javításra

A hétvégi, Békéscsaba elleni vereség után máris itt a lehetősége az ETO FC-nek a javításra, ugyanis hétközi fordulót rendeznek a bajnokságban. Csapatunk szerdán Óbudára látogat, ahol a másodosztályba most felkerülő III. Kerület gárdájával találkozik. Soron következő ellenfelünk keretében találkozhatunk ismerős nevekkel, ugyanis az előző bajnokságban fél évet nálunk töltő Horváth Olivér és Egerszegi Tamás mellett Fejes András, valamint a két szezonon keresztül az ETO-ban védő Horváth Tamás is a fővárosiak csapatát erősíti már. A III. Kerület ugyan a kiesés elől menekül, az előző fordulóban idegeben győzték le a Pécset, és megkezdték a felzárkózást. Eddigi tizenhat mérkőzésükből hármat nyertek meg, ötször játszottak döntetlent, és nyolc alkalommal szenvedtek vereséget. Így begyűjtött tizennégy pontkukkal a tabella 18. helyét foglalják el. Klausz László vezetőedző bízik benne, hogy már szerdán sikerül kijavítani a hétvégi botlás, és csapata tovább tudja növelni pontjai számát.

- Az elmúlt mérkőzés, a Békéscsaba ellen elkeserítő volt számunkra mind az eredmény, mind pedig a mutatott játék miatt is – kezdte Klausz László. – Nagyon visszahúzódtunk, és ebből nem sikerült felépített támadásokat vezetnünk. Tudtuk, hogy a Békéscsaba kontrákra játszik, ám most szerdán, a III. Kerület ellen annyiban lesz másabb, hogy az óbudaiaknak teljesen más a játékról alkotott elképzelésük, ezáltal mi is ehhez próbálunk majd meg alkalmazkodni, és játszani a saját játékunkat.

További információ:
A hétvégi, Szeged elleni mérkőzés, a vendégekkel közös megegyezés és az MLSZ engedélye szerint, a korábban kijelölt 17 óra helyett 13 órakor kezdődik.
További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink