Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Őszi zárás, kötelező győzelem

A Simple Női Liga 12., idei utolsó fordulójában az újonc Soroksár SC-t fogadta az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol már a mérkőzés legelején sikerült megszereznünk a vezetést, majd második félidei gólzápornak köszönhetően magabiztosan tartottuk itthon a három pontot, így második helyen telel az együttes.

Őszi zárás, kötelező győzelem

ETO FC Győr – Soroksár SC 6-0 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Kovács T. (Kulcsár, Bencze).

ETO FC Győr: Szőcs R. - Öreg C. (Gaál 82’), Kovács L., Nagy F., Németh L., Savanya, Rácz Zs. (Tillinger 82’), Oláh A. (Feketevízi 70’), Cameron (Sali 82’), Süle, Vida B. (Nagy L. 82’) Vezetőedző: Menczeles Iván.

Soroksár SC: Barti – Kolárová (Török 64’), Benke D., Molnár A., Nagy V., Győrik, Antalicz (Patkós 64’), Benka A., Váradi, Horváth Zs., Buzás. Vezetőedző: Szeitl Szilvia.

Gsz.: Cameron (59’, 62’), Rácz (2’), Süle (56’), Vida (61’), Oláh (64’).

Mindjárt a mérkőzés legelején, a 2. percben sikerült megszereznünk a vezetést. Egy szabadrúgást követően alakult ki a vendégek kapuja előtt kavarodás, ami után Rácz talált a kapuba 1-0. Kilenc perccel később majdnem sikerült is megduplázni az előnyt. Egy begyakorolt szögletvariáció okozott zavart a vendég tizenhatoson belül, Vida érkezett a hosszún, ám próbálkozását bravúrral hárította Barti. Az első félidőben komolyabb helyzet nem alakult ki, csapatunk játszott mezőnyfölényben, ám a vendégek hősiesen védekeztek. A második játékrész első lehetősége a Soroksár előtt adódott, Buzás jó huszonöt méteres lövése a felső lécen csattant. Az 56. percben megszereztük a második gólt! Süle csent el egy labdát a tizenhatoson belül, majd higgadtan lőtt a rövid alsóba 2-0. Néhány perccel később Cameron volt eredményes. Egy sarokrúgás után Vida fejelte szélsőnk elé a labdát, aki fordulatból a hosszúba bombázott 3-0. Ezután nem sokat kellett várni a következő gólra sem, Cameron ment el a jobb oldalon, beadása után Vida lőtt a kapus lábai között a hálóba 4-0. A 64. percben Oláh szép cselekkel ment el a bal oldalon, a tizenhatoson belül szabálytalanul tudták csak szerelni. A megítélt tizenegyest a sértett végezte el, aki magabiztosan értékesítette azt 5-0. A 72. percben Cameron kapott nagyszerű labdát, aki a védők közül kilépve, a kapust is kicselezve a hálóba lőtt 6-0.

Menczeles Iván: - Így kell lezárni egy évet! Bár az első félidő nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, de a második játékrészre változtattunk, ami be is vált. Ekkor már minden a tervek szerint alakult, szebbnél szebb gólokat lőttünk, emellett támadásban és védekezésben is koncentráltak voltak a lányok. Szeretnénk megköszönni szurkolóinknak az egész éves biztatást, boldogok vagyunk, hogy tavasszal a második helyről folytathatjuk.

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink