Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Soproni rangadó vár akadémistáinkra

Az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában rangadót játszik az ETO Akadémia, ugyanis fiataljaink Sopronba látogatnak, ahol vasárnap 16 órától lépnek pályára.

Soproni rangadó vár akadémistáinkra

A harmadosztályban szereplő ETO Akadémia jó formában várhatja a következő fordulót, akadémistáink az előző fordulóban jó játékkal, magabiztosan győzték le a Komárom gárdáját. Ezt a formát szeretnék átmenteni a következő, Sopron elleni rangadóra is. Megyei riválisunk az eddig lejátszott tizenhét mérkőzéséből ötöt nyert meg, háromszor játszott döntetlent, és kilenc alkalommal szenvedett vereséget, s az így begyűjtött tizennyolc pontjával a tabella 16. helyén ál. Minden bizonnyal kemény összecsapásra lehet számítani, mivel a Sopron menekül a kieső zóna környékéről, emellett ez a párosítás minden szinten nagy presztízst képvisel. Király József vezetőedző bízik benne, hogy csapata ezúttal is azzal a küzdőszellemmel és akarással lép pályára, mint az elmúlt mérkőzéseken.

Ellenfelünk tabellán elfoglalt helyezése nem téveszt meg bennünket. A játékosállomány erősségét tekintve, ezzel a szakmai stábbal, a bajnokság végére a tabella első feléhez fog tartozni a Sopron. Fizikálisan egy nagyon erős csapattal fogunk találkozni, nagyon kellemetlen, párharcokkal teli játékot várunk. Egy nehéz, és jó mérkőzésre számítunk, sok néző előtt.

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink