Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hazai zárás a sereghajtó ellen

A Simple Női Liga 12., idei utolsó fordulójában az újonc Soroksár SC gárdáját fogadja az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, szombaton 13 órától az ETO Park „kemping” pályáján.

Hazai zárás a sereghajtó ellen

Egy Ferencváros elleni vereség után a Soroksár ellen van lehetősége javítani az ETO FC női csapatának. Hölgyeink hazai pályán zárják a 2021-es esztendőt abban a reményben, hogy egy szép eredménnyel tudnak pihenőre vonulni, s ezáltal a második helyen telelhet a csapat. Ehhez az újonc gárdája ellen kellene begyűjteni a három pontot, amiért a győri lányok mindent meg is fognak tenni. Szombati ellenfelünk tizenegy mérkőzésen öt pontot gyűjtött, így jelenleg a tabella utolsó helyén áll. Ettől függetlenül nem lazulhat a fegyelem, a kilencven perc során maximális koncentrációra lesz szükség, hogy a csapat elérje kitűzött célját.

A papírforma szerint mi vagyunk az esélyesek, de ez is ugyanolyan nehéz mérkőzés lesz, mint a többi – mondta Menczeles Iván vezetőedző. – Mind támadásban, mind pedig védekezésben ugyanolyan koncentráltnak kell lennünk, mint az összes többi csapat ellen. Annyi hibát, mint múlt héten, egyik ellenféllel szemben sem követhetünk el. Természetesen tiszteljük az ellenfelet, és hangoztattam is a lányoknak, hogy a helyzeteinket jó százalékkal kell értékesíteni, illetve nagy védekezési hibákat nem követhetünk el, ha nyerni akarunk. Ez nekünk nagyon fontos, hiszen be akarjuk biztosítani a második helyünket!

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink