Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

ETO-sok a korosztályos válogatottakban

November 21. és 25. között rendezik az U15-ös és U18-as válogatott összetartásait, melyekre összesen nyolc ETO-játékos kapott meghívást.

ETO-sok a korosztályos válogatottakban
Az U15-ös válogatott kétszer mérkőzik meg Észak-Macedónia legjobbjaival. Először november 23-án, 13 órakor Bicskén, majd két nappal később Telkiben játszanak barátságos mérkőzést. Ebben a korosztályban Varga Máté, Garai Zétény, Zója-Katona Márk, Pálfalvi Roland és Csiszár Máté képviseli az ETO-t.
 
Az U18-as nemzeti csapat november 23-án és 25-én, előbb Telkiben 16 órakor, majd Csákváron 11 órakor méri össze erejét Montenegró korosztályos együttesével, ahova Kiss Ákos, Deákovits Richárd és Tuboly Máté kapott meghívást az ETO-ból.
 
Sok sikert kívánunk játékosainknak!

További híreink

Hazai évzárás az NB III-ban

Hazai évzárás az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjának idei zárófordulójában a Tatabányai SC csapatát fogadja az ETO Akadémia az előzetesen kiírt vasárnap helyett, szombaton 11 órától, az ETO Park „Kemping” pályáján.

Remek zárás a 17 éveseknél

Remek zárás a 17 éveseknél

Véget ért az őszi szezon U17-es csapatunk számára az elmúlt héten. Fiataljaink két győzelemmel búcsúztak az évtől, előbb szerdán a Pécs, majd szombaton a DVSC gárdáját győzték le magabiztos játékkal Laczkó János edző tanítványai.

U16-os válogatott: évzáró az oroszok ellen

U16-os válogatott: évzáró az oroszok ellen

A férfi válogatottak közül az U16-os együttes játszik utolsóként nemzetközi mérkőzést a 2021-es évben, ellenfele az orosz korosztályos csapat lesz.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink