Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győzelmi reményekkel a Békéscsaba ellen is

Merkantil Bank Liga 16. fordulójában a Békéscsabát fogadja a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese a válogatott szünet után is szeretné folytatni a megkezdett jó sorozatát. A vasárnap 13 órakor kezdődő mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Győzelmi reményekkel a Békéscsaba ellen is

Két hét szünet után újra bajnoki mérkőzésen lép pályára a táblázaton jelenleg hatodik helyen álló ETO FC. Óváriék ezúttal a Békéscsaba gárdáját fogadják abban a reményben, hogy tovább gyűjtögetik pontjaik számát. A lila-fehérek az életükért küzdenek, ugyanis a kieső zónában tanyáznak. Vasárnapi ellenfelünk eddigi tizenöt mérkőzéséből egyet nyert meg, nyolc alkalommal játszott döntetlent, és hatszor szenvedett vereséget. Az így megszerzett tizenegy pontjával a tabella 19. helyét foglalja el. Ettől függetlenül nem számíthatunk könnyű kilencven percre, és maximális koncentrációra lesz szükség. Klausz László a válogatott mérkőzések miatti bajnoki leállás alatt felkészítette csapatát a találkozóra, aki minden bizonnyal már a keretben számolhat a sérülésből visszatérő Priskin Tamással is, Vitális Milán viszont öt sárga lapos eltiltása miatt ezúttal nem léphet pályára.

- A bajnokság utolsó szakaszára fordultunk, ahol még van hátra négy hét – kezdte Klausz László. – A szünet alatt kissé a pihenés is szerepet kapott, de persze ugyanúgy készültünk a mérkőzésre, mint máskor. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, a Békéscsaba kieső helyen van, tehát nekik élet-halál kérdése ez a találkozó is. Felhívtam a játékosok figyelmét arra, hogy nem szabad abból kiindulni, hogy megnyertük az utolsó két meccsünket, ez mindkét csapat számára nagyon fontos kilencven perc lesz.  

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink