Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Farkas továbbra is „góléhes”

Az NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Komárom vendégeként lépett pályára az ETO Akadémia, ahol magabiztos győzelmet arattak fiataljaink. Az első félidő legvégén még szépíteni tudtak a hazaiak, ám a második játékrészben Farkas Balázs duplájának köszönhetően eldőlt a három pont sorsa.

Farkas továbbra is „góléhes”

Újabb három ponttal gazdagodott az elmúlt hétvégén a harmadosztályú ETO Akadémia csapata. Király József együttese ezúttal a Komárommal mérte össze erejét, és leginkább eredményes kontrajátékának köszönhetően, 4-1-es győzelmet aratott. A mérkőzés második félidejében Farkas Balázs duplázni tudott, amivel már hat találatnál jár az NB III-ban.

A hétvégén, két támadó focit képviselő csapat találkozott egymással – kezdte Farkas Balázs. – Ez meg is látszódott a mérkőzés egészén, hiszen mindkét együttes felvállalta a nyílt támadójátékot, amiből szerencsére mi jöttünk ki jól. A helyzeteinket jó százalékban ki tudtuk használni, de ha nagyon szigorúan nézzük, akkor mondhatjuk, hogy volt azért még pár lehetőségünk, amit gólra válthattunk volna. Ettől függetlenül nagyon boldogok, és elégedettek vagyunk, hiszen jó szériában van a csapat. Ezt kell tovább folytatni, gőzerővel készülünk a vasárnapi, Sopron elleni rangadóra.

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink