Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Fiú csapataink közül csak az U19 és az U17 játszott bajnokit az előző héten, előbbi győzni tudott, míg utóbbi vereséget szenvedett. A pályára lévő leány csapataink közül mindegyik győztesen hagyta el a pályát, míg a legkisebbek a Bozsikon szerepeltek sikeresen.

Utánpótlás-híradó

U19

Puskás Akadémia FC – ETO FC Győr 2-2 (1-1)

Felcsút, Pancho Aréna. V.: Fekete L.

ETO FC: Kantó - Deákovits, Csáki, Tullner, Óvári (Kovács Z.), Németh O., Urblik (Horváth M.), Tóth R. (Vidnyánszky), Lacza (Major), Mitring, Bakos (Rubos). Edző: Antonio Munoz.

Gsz.: Bakos, Vidnyánszky.

Antonio Munoz: - Izgalmas és nagyon változatos, nagy csatát vívott a két csapat, melyen ellenfelünk és mi is több gólhelyzetet dolgoztunk ki. Igazságos döntetlen alakult ki, melyben nagyszerű, és pártatlan játékvezetést láthattak a nézők is.

 

U17

Újpest FC - ETO FC Győr 2-0 (1-0)

Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma. V.: Takács G.

ETO FC: Sebők - Bíró, Horváth B. (Török), Kulcsár, Kráz, Vingler, Bánáti (Fekete), Balogh Á. (Ivanicja), Balajthy (Sós), Klausz, Huszár (Bajtel). Edző: Laczkó János.

Laczkó János: - Az első félidőben a megbeszéltek szerint, többet kellett volna a szélen játszani. Meddő fölényünk volt, amit nem tudtunk gólra váltani. A második játékrészben sokkal több lehetőséget dolgoztunk ki, de a gól elmaradt. Kimaradt lehetőségek megbosszulták magukat.

 

U11 – Bozsik, Zalaegerszeg

Kovács Béla, edző: - Az egész tornán jó felfogásban, és többször ötletesen játszottunk. A hozzáállás ma is nagyon jó volt, a párharcok nagy részét nyertük, és szép gólokat szereztünk.

 

U10 – Bozsik, Zalaegerszeg

Kulcsár Zsolt, edző: - Mindkét mérkőzésen jó felfogásban játszott a csapat, aminek két győzelem lett a vége! Gratulálok a csapatnak!

 

U9 – Bozsik – Zalaegerszeg

Németh Norbert, edző: - Két felemás mérkőzést játszottunk ezen a napon. Egyik ellenfelünkkel szemben gördülékeny volt a játékunk, míg a másik csapat nagyon küzdelmes játékstílust képviselt, nem engedett sok teret. Jól reagáltunk mindkét ellenfelünk játékára. Ugyan akadtak hibák, de nagyon akart a csapatom. Szép gólokat szereztünk, és összességében a védekezésünk is rendben volt.

 

U7 – Senec

Szántó Sándor, edző: - Hétvégén egy nagyon jó hangulatú, hat csapatos tornán vettünk részt Senecen. Nagyon bátran és ügyesen fociztunk. A mérkőzések során rengeteg szép megmozdulást láttam, és gólokban sem volt hiány. Gratulálok a csapatnak!

Leány U19

ETO FC Győr - DVTK 3-0 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Dénes.

ETO FC: Borók - Kránicz, Virág, Smuk (Altricter), Szatmári, Süveges (Szabó F.), Sali, Nagy K., Gaál, Feketevízi, Hideghéti (Tóth S.). Edző: Süle János.

Gsz.: Sali, Gaál, Kránicz.

Süle János: - Már a harmadik percben vezetést szereztünk, de nem volt egyszerű mérkőzés. A DVTK nagyon kemény harcmodort választott, agresszív letámadással próbálta tördelni a játékunkat. Mivel a presszing a mi taktikánkban is szerepelt, ezért sok párharc, és átmenet jellemezte a mérkőzést, ezekből viszont zömében mi jöttünk ki jobban, sok ígéretes támadást vezettünk, és igaz, hogy csak az utolsó percekben, de sikerült még két gólt szerezni, és ezzel realizálni a két csapat közötti különbséget.

 

Leány U17

DVTK - ETO FC 1-5 (0-5)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. V.: Dr. Vigh.

ETO FC: Kovács L. - Dombi Kuntzl, Máthé (Varga V.), Horváth J., Konrád, Petrovics, Kovalter, Gyürü-Gehrig (Hordós), Hécz Szabó F. (Sümeghy). Edző: Rácz Zsófia.

Gsz.: Petrovics (2), Hécz (2), Szabó F.

Rácz Zsófia: - Az előző mérkőzéshez képest, most sokkal élesebbek voltunk a kapu előtt. Sok jó akciót vezettünk, szép gólokat szereztünk. Megérdemelten nyertünk, így önbizalommal telve készülhetünk a soron következő két mérkőzésre. Gratulálok a lányoknak!

 

Leány U14

ETO FC Győr – SC Sopron 10-0 (7-0)

Győr, ETO Park. V.: Füredi.

ETO FC: Bán - Szűcs (Fligh), Molnár K. (Bágyi), Domján, Szerdahelyi (Léber), Bozsóki, Kéri, Szabó I., Stróbli (Takács N.). Edző: Szücs Gergely.

Gsz.: Bozsóki (4), Szabó (2), Stróbli, Domján, Kéri, Öngól.

Szücs Gergely: - Kezdés után egyből magunkhoz vettük a kezdeményezést, és nagyon szép támadásokat vezetve nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok az egész csapatnak!

 

Leány U11 - Bozsik

Szabó Tibor, edző: - Az idei év utolsó szabadtéri Bozsik tornáján vett részt U11 lány csapatunk, ahol igazán bátor és szép játékot produkáltak a fiú csapatok ellen. Különdíjasunk Tóth Bianka Bíborka lett. Köszönöm az egész éves, kiváló munkátokat!

 

További híreink

Hazai évzárás az NB III-ban

Hazai évzárás az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjának idei zárófordulójában a Tatabányai SC csapatát fogadja az ETO Akadémia az előzetesen kiírt vasárnap helyett, szombaton 11 órától, az ETO Park „Kemping” pályáján.

Remek zárás a 17 éveseknél

Remek zárás a 17 éveseknél

Véget ért az őszi szezon U17-es csapatunk számára az elmúlt héten. Fiataljaink két győzelemmel búcsúztak az évtől, előbb szerdán a Pécs, majd szombaton a DVSC gárdáját győzték le magabiztos játékkal Laczkó János edző tanítványai.

U16-os válogatott: évzáró az oroszok ellen

U16-os válogatott: évzáró az oroszok ellen

A férfi válogatottak közül az U16-os együttes játszik utolsóként nemzetközi mérkőzést a 2021-es évben, ellenfele az orosz korosztályos csapat lesz.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink