Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

FTC – ETO FC Győr 2-3 (2-0)

Budapest, Népligeti Sportközpont. V.: Kiss N.

ETO FC: Kiss Á. - Deákovits, Csáki, Lasz (Tullner), Kovács Z., Urblik (Horváth M.) Németh O. (Tóth R.), Mitring (Rubos), Bakos, Klausz (Major), Lacza. Edző: Antonio Munoz.

Gsz.: Bakos (2), Major.

Antonio Munoz: - Az első félidőben egyenlő erők küzdelméből, két figyelmetlenségből előnybe került az ellenfél. A másodikban pontosabb játékunknak köszönhetően, az ellenfelünknek teret sem adva, megérdemelt győzelmet arattunk. Góljaink nagyszerű megoldásokból születtek.

 

U17 (11.03.)

Budapest Honvéd - ETO FC Győr 3-2 (2-1)

Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ. V.: Závotka.

ETO FC: Sebők - Bíró, Horváth B. (Ivanicja), Kulcsár, Kráz, Vingler (Varga O.), Fekete (Bánáti), Huszár (Balogh Á.), Balajthy (Bajtel), Klausz, Moharos. Edző: Laczkó János.

Gsz.: Klausz, Bánáti

Laczkó János: - A mérkőzés alatt több lehetőséget dolgoztunk ki, ami pozitívum. Könnyű gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek. A kapu előtt nagyobb koncentrációval kell játszanunk, a játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget.

 

U17 (11.06.)

ETO FC Győr – FTC 1-0 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Drabon.

ETO FC: Sebők - Bíró, Horváth B., Kulcsár, Kráz, Vingler, Bánáti (Bajtel), Huszár (Balogh Á.), Balajthy (Ivanicja), Vidnyánszky (Fekete), Moharos (Varga O.). Edző: Laczkó János.

Gsz.: Moharos.

Laczkó János: - Az első félidőben egy nagyon szép gólt szereztünk. Mindkét csapat sokat tett a mérkőzés megnyeréséért. Koncentrációban hoztuk azt, amit egy ilyen meccsen kell. Kritikus pillanatokban jó döntéseink voltak.

 

U15

FTC – ETO FC Győr 0-2 (0-2)

Budapest, Népligeti Sportközpont. V.: Pozsonyi.

ETO FC: Kocsis - Varga Máté, Koncz, Csiszár, Garai, Pénzes, Pálfalvi, Varga Márton, Zója-Katona (Szijjártó Áron), Barna (Gueth), Turcsik (Kovács T.). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Barna, Garai.

Máté Győző: - Izgalmas, parázs hangulatú, lüktető mérkőzésen, igazi csapatmunkával sikerült nagy győzelmet aratnunk az eddig veretlen, nagyon jó erőkből álló hazai együttes ellen. Nagy gratuláció játékosaimnak!

 

U14

Vasas Kubala Akadémia – ETO FC Győr 6-2 (5-1)

Budapest, Vasas Sporttelep. V.: Válóczi.

ETO FC: Szabó K. – Havasi, Prettenhoffer, Mészáros, Csizmazia (Horváth V.), Lukácsy (Somogyi), Algács, Czuppon, Molnár B., Farkas (Szabó L.), Méhes (Pécskai). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Molnár B., Szabó L.

Tuifel Péter: - Markánsabb, erőteljesebb volt a Vasas, megérdemelten győzött ilyen arányban is. Ami pozitívum volt, az a három fiatalabb játékosunk bátor, jó játéka.

 

U13

Veszprém FC USE - ETO FC Győr 0-5

Veszprém, UFC Sporttelep. V.: Csizmadia.

ETO FC: Lengyel - Horváth V., Mádi, Mitring, Pécskai, Hernádi, Lakakisz, Ölbei, Steszli. Cserék: Almási, Kiss B., Kovács B., Adi. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Hernádi (2), Steszli (2), Kovács B.

Lakatos Attila: - Az első negyedben, a középső zónában helyenként türelmetlenül játszottunk, nehéz helyzetbe hozva magunkat és a kapunkat. A második negyedtől folyamatosan javultunk, többször is nagyszerűen került Horváth Valentin ellenfelünk mögé, de az érkezések pontatlansága, időzítése miatt csak a harmadik negyedben sikerült a lelkesen védekező veszprémi csapatot elbizonytalanítani. A jövőben visszatámadásban, középpályás védekezésben további javulásra lesz szükség. A mai mérkőzésünk nyomokban jó játékot, parádés gólokat, de kihagyott helyzeteket is tartalmazott. Több jó teljesítmény közül Hernádi Beni játéka az egész mezőnyből kimagaslott.

 

U12

Veszprém FC USE- ETO FC Győr 1-2

Veszprém, UFC Sporttelep. V.: Csizmadia.

ETO FC: Orbán - Vasi, Bognár, Pálla, Vass, Schreiber, Mészáros, Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Major, Kocsis, Varga B. Ezdő: Mondovics Dávid.

Gsz: Hujber, Mészáros.

Mondovics Dávid: - Jó csapat ellen játszottunk. Az első negyedben nem játszottunk jó felfogásban, kapkodtunk, pontatlanok voltunk és rosszul helyezkedtünk a támadásoknál. A második negyedtől már jól ment a labda, jól használtuk a pályát szélességben és mélységben, és az ellenfél fölé tudtunk kerülni többször is. Védekezésben határozottak és szervezettek voltunk. Magunknak köszönhetjük csak, hogy nem sikerült hamarabb lezárnunk a mérkőzést, de így is gratulálok a csapatnak az újabb jó teljesítményért!

 

U11 – Bozsik

Kovács Béla, edző: - Mindkét mérkőzésen nagyon fegyelmezetten, motiváltan, koncentráltan játszottunk és ez most győzelmekkel is párosult.

 

U10 – Bozsik

Kulcsár Zsolt, edző: - Két mérkőzésen sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből szép gólokat szereztünk!

 

U9 – Bozsik

Németh Norbert, edző: - Mindkét ellenfelünkkel szemben gyorsan és többnyire pontosan játszottunk. Külön öröm, hogy láttam tudatos játékelemeket a játékosaimtól. Sok játékhelyzetet kiválóan oldottak meg a srácok! Gratulálok a csapatomnak!

 

U8 – Bozsik

Nagy Tamás, edző: - Jó volt ma nézni a gyerekek játékát, ügyesen alkalmazták az edzéseken tanultakat, nagyon büszke vagyok Rájuk! Oklevél díjazásban részesültek: Nyerges Flórián és Szabó Zétény.

 

U7 – Bozsik

Szántó Sándor, edző: - Remek időben, szuper mérkőzéseket játszottunk az utolsó őszi Bozsik fesztiválunkon. A srácok remekül játszottak, rengeteg gól született. Gratulálok a csapatnak!

 

Leány U19

ETO FC Győr – FC Hatvan 6-0 (4-0)

Győr, ETO Park. V.: Fehér V.

ETO FC: Borók (Óvári) - Gaál (Altricter), Virág (Kuntzl), Kránicz, Szatmári (Sümeghy), Szabó Sz. (Tóth S.), Sali (Szabó F.), Süveges, Győri, Feketevízi, Hideghéty (Máthé). Edző: Süle János.

Gsz.: Feketevízi (4), Sali, Hideghéty.

Süle János: - Jól játszottunk, mint egyénileg, mint csapatként magasan az ellenfél fölé nőttek a lányok. Azt, hogy csak fél tucat gólt sikerült lőniük, azt a Hatvan csupán a kapusának köszönheti, aki nagyon jó napot fogott ki! Gratulálok mindenkinek, sorozatban hatodik győzelmét aratta a csapat!

 

Leány U17

FC Hatvan – ETO FC Győr 1-1 (1-1)

Hatvan, Népkert Sporttelep. V.: Kasza.

ETO FC: Kovács L. - Dombi Kuntzl, Máthé, Horváth J. (Varga V.), Konrád, Petrovics, Gyürü-Gehrig, Hécz, Hideghéthy (Sümeghy), Szabó F. Edző: Rácz Zsófia.

Gsz.: Szabó F.

Rácz Zsófia: - Az ellenfél a 2.percben vezetést szerzett. A gól után a kezünkbe vettük az irányítást, a 16. percben sikerült az egyenlítés. A mérkőzésen végig domináltunk, de a befejező harmadban nem voltunk élesek. Sajnálom, hogy így alakult a meccs, győzelmet érdemeltünk volna, de a lehetőségekkel élni kell, gólokat kell lőni. Dolgozunk tovább, készülünk a következő mérkőzésre.

 

Leány U15

FC Hatvan – ETO FC Győr 0-5 (0-1)

Hatvan, Népkert Sporttelep. V.: Nagy P.

ETO FC: Csóti - Mohácsi, Stróbli, Domján, Krasznai, Szilvás (Flígh), Kéri (Kristofóri), Kovalter, Szabó P., Büki, Hordós (Neskov). Edző: Újvári Krisztina.

Gsz.: Hordós (3), Kovalter, Büki.

Újvári Krisztina: - Az első félidő elején megszereztük a vezetést, folyamatos nyomást gyakoroltunk az ellenfélre. A második játékrész előtt nyomatékosítottam a játékosaimnak, hogy folyamatosan támadjunk, szerencsére ez meg is valósult, de természetesen ellenfélnek is voltak helyzetei, amik kihasználatlanok maradtak.

 

Leány U14

Pápai ELC – ETO FC Győr 4-1 (2-1)

Pápa, Perutz Stadion. V.: Szepesi.

ETO FC: Bán - Szűcs (Fligh), Molnár (Bágyi), Mohácsi, Kristofori (Léber), Bozsóki, Horváth A., Szabó I. (Szerdahelyi), Szabó P. Edző: Szücs Gergely.

Gsz.: Szabó P.

Szücs Gergely: - Sajnos most nem tudtuk hozni azt a jó játékot, amit az elmúlt hetekben sikerült. Sok hibával játszottunk, és az egész csapatot fásultnak és tompának éreztem. Készülünk tovább, és jövő héten javítunk.


Leány U7-U9

Szabó Tibor, edző: - Vasárnap Bozsik tornán szerepeltek U7-U9-es lányaink, ahol lelkesen fociztak a fiúk ellen. Külön öröm, hogy munkámat ezen a rendezvényen felnőtt női csapatunk két kiválósága, Kovács Laura és Feketevízi Tímea is segítette.

 

 

További híreink

Hazai évzárás az NB III-ban

Hazai évzárás az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjának idei zárófordulójában a Tatabányai SC csapatát fogadja az ETO Akadémia az előzetesen kiírt vasárnap helyett, szombaton 11 órától, az ETO Park „Kemping” pályáján.

Remek zárás a 17 éveseknél

Remek zárás a 17 éveseknél

Véget ért az őszi szezon U17-es csapatunk számára az elmúlt héten. Fiataljaink két győzelemmel búcsúztak az évtől, előbb szerdán a Pécs, majd szombaton a DVSC gárdáját győzték le magabiztos játékkal Laczkó János edző tanítványai.

U16-os válogatott: évzáró az oroszok ellen

U16-os válogatott: évzáró az oroszok ellen

A férfi válogatottak közül az U16-os együttes játszik utolsóként nemzetközi mérkőzést a 2021-es évben, ellenfele az orosz korosztályos csapat lesz.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink