Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Fiú utánpótlás-csapataink remek hetet zártak, minden korosztályunk, amelyik pályára lépett, három ponttal gazdagodott. Leány csapataink közül sajnos csak az U14-es korosztály tudott győzni.

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr – MOL Fehérvár FC 2-0 (2-0)

Győr, ETO Park. V.: Árpád.

ETO FC: Kiss Á. - Ignácz (Klausz), Csáki, Lasz, Kovács Z., Németh O., Urblik (Major) Mitring (Rubos), Deákovits, Bakos (Horváth M.), Lacza (Tóth R.). Edző: Antonio Munoz.

Gsz.: Bakos, Csáki.

Antonio Munoz: - Ismét egy nagyszerű csapatszintű védekezés volt a mérkőzés teljes ideje alatt, végig a mi akaratunk érvényesült, így teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

 

U16

ETO FC Győr - Ferencvárosi TC 1-0 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Ódor.

ETO FC: Maszlavér - Selyem, Umathum, Horváth, Mikolay, Gönye (Német), Herczeg, Vidnyánszky, Hancz (Tollár), Babulják, Bakó (Vukk). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Vidnyánszky.

Bognár Zsolt: - Nagyon elégedett vagyok a mai mérkőzésen nyújtott teljesítménnyel, és nem csak az eredménnyel és játékkal, hanem a mentalitással is, mert hazai pályán ETO mezben így kell harcolni és játszani. Az első félidőben jól és bátran játszottunk, aminek vezetés lett az eredmény. A második játékrészen látszott az elmúlt hetek eredménytelensége, mert egyszerűbb eszközökkel és az eredmény megtartását láttam a játékunkon, ami sikerült, de azt kell, hogy mondjam, valahol ez már járt csapatomnak. Sokat kell még dolgoznunk és fejlődnünk, de a mai mérkőzés is megmutatta, hogy jó úton járunk. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez a Fradinak pedig sok sikert kívánok!

 

U15

ETO FC Győr - DVSC 3-1 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Kiss G.

ETO FC: Kocsis - Varga Máté, Koncz, Csiszár, Garai, Pénzes, Pálfalvi, Varga Márton (Kovács T.), Zója-Katona (Molnár B.), Szerémi (Barna), Szijjártó Ábel (Turcsik). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Varga Máté, Pálfalvi, Garai.

Máté Győző: - Nagyszerűen futballozott csapatom az egész mérkőzésen, külön öröm, hogy ez a teljesítmény jó eredménnyel is párosult, ráadásul a tavalyi bajnok ellen sikerült nagy győzelmet aratnunk. Gratulálok játékosaimnak!

 

U13

ETO FC Győr - MTE Credobus Tehetségközpont 5-0

Győr, ETO Park. V.: Tóth Z.

ETO FC: Almási - Horváth V., Mádi, Csernyi, Pécskai, Hernádi, Lakakisz, Czuppon, Steszli. Cserék: Lengyel, Ölbei, Mitring, Kovács B., Kiss B., Adi. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Czuppon, Hernádi, Lakakisz, Steszli, Adi.

Lakatos Attila: - Az első negyedben helyenként kapkodva próbáltunk a középpályán létszámfölényt kialakítani, és kissé lassabban döntöttünk, nehezen tudtuk az ellenfelünk mögötti területeket kihasználni. A második negyedben türelmesebben, és határozottabban birtokoltuk a labdát, több jó labdakérés, labda nélküli mozgás mellett tengelyben az egyéni párharcokban is feljavultunk, egyre többször tudtunk az MTE térfelén veszélyes helyzeteket kialakítani, Czuppon Bálint parádés gólja után pedig szárnyakat kaptunk, amit a harmadik és negyedik húsz percben önfeledten, felszabadultan, nagyon jól használtunk ki, és folyamatosan őröltük fel a fáradó ellenfelünket. Főleg a második félidei minőségi labdabirtoklással, helyenként érett, jó játékunkkal kiérdemelték a srácok, hogy nagy mosollyal, boldogan mehessenek pár nap szünetre! A mai mérkőzésünk értékét növeli, hogy egy jó állapotban lévő csapat ellen játszottunk, akik már több csapat orra alá is borsot törtek.

 

U12 (10.26.)

MOL Fehérvár FC - ETO FC Győr 1-2

Székesfehérvár, Mol Aréna. V.: Márkus.

ETO FC: Orbán - Vass, Bognár, Pálla, Schreiber, Lakakisz, Vitális, Mészáros, Tóth-Ludvai. Cserék: Vasi, Schmuck, Kocsis, Varga B. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Tóth-Ludvai (2).

Mondovics Dávid: - A 4.fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoltuk be. Az első negyedet jól kezdtük, járattuk a labdát, az ellenfél letámadására jól reagáltunk, ki tudtuk hozni a labdát, viszont a kapu előtt pontatlanok voltunk és az utolsó passzok rosszul sikerültek. Elkerülhető gólt kaptunk egy szögletből, de ez nem zavart meg minket, és azonnal egyenlítettünk egy szép támadás végén. A második negyedben nem játszottunk jól, kapkodó volt a játék és sok labdát veszítettünk a pálya közepén. A harmadik negyedben feljavult a játék, szép kombinációk voltak, de még így is sokszor kapkodtunk, és nem járattuk meg annyiszor a labdát, mint kellett volna. Az ellenfél kezdett fáradni, és ha jobban döntünk a támadó zónában, akkor több gólt is szerezhettünk volna. Az utolsó negyedben kiegyenlített volt a játék, de összeségében kezünkben tartottuk a mérkőzést, és voltak periódusok, ahol nagyon szép dolgokat láttam. Nagy öröm, hogy az edzésen gyakoroltakat viszont látom a pályán és mint csapat, és játékos is fejlődünk!

 

U12 (10.29.)

ETO FC Győr - MTE Credobus Tehetségközpont 2-0

Győr, ETO Park. V.: Füredi.

ETO FC: Orbán - Vasi, Bognár, Pálla, Vass, Schreiber, Mészáros, Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Major, Schmuck, Szalay, Lunk-Hlagyvik. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz: Hujber, Bognár.

Mondovics Dávid: - Jó mérkőzést játszottunk, egy szervezett csapat ellen. Az első negyedben ellenfelünk nagyon mélyen védekezett, nehéz volt őket feltörni. Jól járattuk a labdát, türelmesek voltunk, kerestük a lehetőségeket, de pontatlanok voltunk az utolsó passzoknál. A mérkőzés közepén ellenfelünk próbált támadásokat vezetni, de a szervezett védekezésből jól indítottuk a támadásainkat és egy gyönyörűen felépített támadás végén meg is szereztük a vezetést a harmadik negyedben. Az utolsó negyedben is mi irányítottuk a mérkőzést, jó felfogásban játszottunk továbbra is, és ellenfelük térfelén tudtuk tartani a labdát. Egy oldalszabadrúgás után fejjel tudtunk újra betalálni a kapuba. Jó látni, hogy az edzésen gyakoroltakat ismét viszont láttam a pályán. Nehéz héten vannak túl a srácok, négy nap alatt játszottunk két jó iramú mérkőzést. Nagy gratuláció a csapatnak az egész heti munkájáért!

 

U10 – Bozsik

Kulcsár Zsolt, edző: Szombathelyen két jó mérkőzést játszottunk, ahol szép gólokat szereztünk! Gratulálok a csapatnak!

 

U9 – Bozsik

Tóth Norbert, edző: Focira kiválóan alkalmas időben játszottunk szoros mérkőzéseket. Lelkesen védekezve, és olykor nagyon szép támadásokat vezetve játszottunk. Nagy taps a gyerekeknek!

Leány U17

ETO FC Győr - Illés Akadémia 1-6 (0-3)

Győr, ETO Park. V.: Baán.

ETO FC: Kovács L. - Sümeghy (Farkas), Kuntzl, Máthé, Horváth J. (Varga V.) - Szabóvá, Konrád, Petrovics, Hideghéthy (Gyürü-Gehrig), Hécz, Szabó F. (Patyi). Edző: Rácz Zsófia.

Gsz.: Máthé.

Rácz Zsófia: - Ezen a mérkőzésen minden hiba kijött, ami egy mérkőzésen előfordulhat. Nagyon sok egyéni hibát követtünk el, amiből a jövőre nézve tanulnunk kell. Hullámzó a teljesítményünk, nemcsak két mérkőzés között, hanem a mérkőzés különböző periódusaiban is. Sok jó dolgot láttam a pályán, ezekre lehet építeni, de olyan hibákat, amikből gólok születtek, nem követhetünk el. Dolgozunk tovább, a következő mérkőzésre kijavítjuk a hibákat, és újult erővel vágunk neki az előttünk álló feladathoz.


Leány U15

 

ETO FC Győr – Illés Akadémia 0-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Markó.

ETO FC: Csóti - Ézsely (Kristofóri), Halmai, Stróbli, Domján (Fligh), Mohácsi, Krasznai, Szilvás (Kéri), Büki, Szabó P. (Neskov), Hordós. Edző: Újvári Krisztina.

Újvári Krisztina: - Az első félidő elején az ellenfél kiegyensúlyozottabb játékot játszott, aztán voltak helyzeteink, amik kimaradtak, így az ellenfél megszerezte a vezetést. A második játékrész kiegyenlítettebb volt, mindkét részről voltak kialakított helyzetek, de ezek nem lettek kihasználva.

 

Leány U14

ETO FC Győr - ZTE 1-0 (0-0)

ETO FC: Bán – Szűcs E., (Fligh), Molnár (Bágyi), Mohácsi, Kéri (Léber), Bozsóki, Horváth A., Krasznai (Szerdahelyi), Szabó I. (Takács N.). Edző: Szücs Gergely.

Gsz.: Krasznai.

Szücs Gergely: - Vissza láttam a lányoktól azokat a dolgokat mérkőzésen, amit az elmúlt hetekben gyakoroltunk. Mezőnyben nagyon szépen játszottunk, jól hoztuk ki a labdát, de amikor helyzetbe kerültünk, a kapu előtt folyamatosan rossz döntéseket hoztunk, ezért a saját dolgunkat nehezítettük meg. A mérkőzés végén egy szép szabadrúgás kombinációból sikerült megszereznünk a győzelmet. Gratulálok a lányoknak!

További híreink

Hazai évzárás az NB III-ban

Hazai évzárás az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjának idei zárófordulójában a Tatabányai SC csapatát fogadja az ETO Akadémia az előzetesen kiírt vasárnap helyett, szombaton 11 órától, az ETO Park „Kemping” pályáján.

Remek zárás a 17 éveseknél

Remek zárás a 17 éveseknél

Véget ért az őszi szezon U17-es csapatunk számára az elmúlt héten. Fiataljaink két győzelemmel búcsúztak az évtől, előbb szerdán a Pécs, majd szombaton a DVSC gárdáját győzték le magabiztos játékkal Laczkó János edző tanítványai.

U16-os válogatott: évzáró az oroszok ellen

U16-os válogatott: évzáró az oroszok ellen

A férfi válogatottak közül az U16-os együttes játszik utolsóként nemzetközi mérkőzést a 2021-es évben, ellenfele az orosz korosztályos csapat lesz.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink