Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Nagyszerű hetet zártak utánpótlás-csapataink!

Utánpótlás-híradó

U19

Vasas Kubala Akadémia – ETO FC Győr 0-2 (0-0)

Budapest, Vasas Sporttelep. V.: Gergely.

ETO FC: Kiss Á. - Ignácz (Bognár), Tullner (Csáki), Óvári (Kovács Z.), Lasz, Németh O., Urblik, Mitring, Deákovits, Klausz (Bakos), Lacza (Rubos). Edző: Antonio Munoz.

Gsz.: Deákovits, Mitring.

Antonio Munoz: - Nagyon jól sikerült felkészülnünk az ellenfél játékából, és egy tökéletes védekezés mellett, több helyzetet is kidolgozva, melyből kettőt is értékesítettünk, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

 

U16

Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 2-1 (1-1)

Budapest, Vasas Sporttelep. V.: Balogh A.

ETO FC: Maszlavér - Selyem, Umathum, Horváth B., Mikolay, Gönye (Német G.), Bakó (Tollár), Herczeg, Babulják, Vidnyánszky, Hancz (Vukk).

Gsz.: Vidnyánszky.

Bognár Zsolt: - Az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a Vasasnak, és ha jobban koncentrálunk, akár több gólt is szerezhettünk volna. A második félidő is kiegyenlített játékot hozott, de már sokadszor saját magunkat sikerül megvernünk, pedig ma sem érdemeltük meg. Gratulálok a Vasasnak a győzelemhez!

 

U15

MOL Fehérvár FC - ETO FC Győr 0-3 (0-2)

Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó. V.: Durecz.

ETO FC: Kocsis - Varga Máté, Pálfalvi, Csiszár (Csorba), Garai (Gueth), Pénzes, Szerémi, Varga Márton, Zója-Katona, Barna (Molnár B.), Kovács T. (Turcsik). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Varga Máté (2), Garai.

Máté Győző: - A mérkőzés nagy részében fölényben játszottunk, sokat voltunk ellenfelünk térfelén, nagyobb összpontosítással, jobb döntésekkel még hatékonyabbak lehettünk volna. Gratulálok csapatomnak a magabiztos, kapott gól nélküli győzelemhez!

 

U14

ETO FC Győr - Várda Labdarúgó Akadémia 5-1 (2-1)

Győr, ETO Park. V.: Herm.

ETO FC: Szabó K. - Havasi (Hideg), Prettenhoffer, Mészáros, Járeb, Lukácsy, Somogyi (Farkas), Czuppon (Molnár Z.), Méhes (Szabó L.), Algács (Csiszár), Pázmány (Csizmazia). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Farkas D. (3), Méhes, Somogyi.

Tuifel Péter: - Ezen a mérkőzésen a korai hátrány ellenére jól, és helyenként szellemesen futballoztak a srácok, aminek köszönhetően szép akciókat, helyzeteket és gólokat láthattunk. És persze megérdemelt győzelmet. Gratulálok a csapatnak!

 

U13 (10.12.)

ETO FC Győr - Gyirmót SE 5-1

Győr, ETO Park. V.: Szabados.

ETO FC: Almási - Horváth V., Mádi, Csernyi, Pécskai, Hernádi, Lakakisz, Vitális, Tóth-Ludvai. Cserék: Lengyel, Mitring, Béres, Steszli, Kiss B., Adi, Ölbei. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Steszli (3), Adi, Horváth V.

Lakatos Attila: - Végig nagy fölényben, jó felfogásban, sokat birtokolva a labdát játszottunk a lelkes, szervezetten védekező ellenfelünkkel szemben. Helyenként türelmesebben, de gyorsabban játszva, még tisztább lövőhelyzeteket alakíthattunk volna ki a gyirmóti kapu előtt. A kapu elé érkezések ütemében, a bepasszolt labdák pontosságában, az átlövések minőségének javulásában látom a további fejlődés, előrelépés lehetőségét a hasonló felfogású, defenzív csapatok ellen.

 

U13 (10.16.)

Tatabányai SC - ETO FC Győr 2-5

Tatabánya, Grosics Stadion. V.: Németi.

ETO FC: Lengyel - Horváth V., Mádi, Csernyi, Pécskai, Hernádi, Lakakisz, Vitális, Tóth-Ludvai. Cserék: Almási, Mitring, Béres, Steszli, Kiss B., Adi. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Adi, Hernádi, Pécskai, Tóth-Ludvai, Steszli.

Lakatos Attila: - Az elő tíz percben kissé meglepett minket ellenfelünk a letámadásával, de nem estünk pánikba, az első három negyedben sok labdabirtoklással építettük a játékunkat, a határozottan védekező ellenfelünk ellen minden gólunkért meg kellett szenvedni, nem adták könnyen magukat. A negyedik negyedre már visszaesett a játékunk minősége. Ma kissé dekoncentráltabban játszottunk, a középső harmadban több párharcot is vesztettünk, több eladott labdánk is volt, ami eddig nem volt ránk jellemző.

 

U12

Tatabányai SC - ETO FC Győr 3-8

Tatabánya, Grosics Stadion. V.: Spiák.

ETO FC: Orbán - Vass, Bognár, Pálla, Schreiber, Kocsis, Mészáros, Hujber, Varga B. Cserék: Vasi, Major, Szalay, Schmuck, Limpók. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Varga B. (3), Mészáros (2), Pálla, Schreiber, Bognár.

Mondovics Dávid: - Jó felfogásban játszottunk az egész mérkőzésen, birtokoltuk a labdát és türelmesen próbáltuk járatni. A támadások felépítésekor jól vettük észre közepén az üres területeket és abból elindulva szép támadásokat vezettünk közepén és a pálya szélein is. A labdaszerzés utáni pillanatokban, és az átmenetekben javulnunk kell, illetve a pontrúgásoknál való koncentrációban. Külön öröm, hogy olyan felépített támadásokból szereztünk gólokat, amiket az elmúlt két hétben gyakoroltunk. Sok jó egyéni teljesítmény volt a mai napon, de a legfontosabb, hogy láttam a fiúkon, hogy élvezték a játékot! Gratulálok a mai győzelemhez!

 

U11 – Bozsik (Mosonmagyaróvár)

Kovács Béla, edző: - A megyei tornán játékban láttam fejlődést, ami sajnos eredményességben még nem mutatkozott meg. Remélem a következő fordulókban már a helyzetek kihasználásában is javulunk.

 

U10 – Bozsik (Mosonmagyaróvár)

Kulcsár Zsolt, edző: - A tornán mindkét mérkőzésen sokat próbáltunk hátulról építkezve támadásokat kezdeményezni és azokat befejezni! Szép gólókat szereztünk, gratulálok a csapatnak!

 

U9 – Bozsik (Mosonmagyaróvár)

Németh Norbert, edző: - Küzdelmes mérkőzéseket játszottunk mind a két ellenfelünkkel szemben, a gyerekek nagyon bátran játszottak. A héten gyakorolt támadásépítésekből, labdakihozatalokból sok szép megoldást láttam. Gratulálok a csapatomnak, ügyesen helyt álltak.

 

U8 – Bozsik (Üstökös)

Nagy Tamás, edző: - A vasárnapi Bozsik-fesztiválon látható volt a csapat játékán a domináns labdabirtoklás, ami eredményes befejezésekkel párosult. Gratulálok a csapatnak, oklevelet kapott Csongor Zente kiemelkedő játékáért!

 

U7 – Bozsik (Üstökös)

Szántó Sándor, edző: - Gratulálok a kis csapatnak! Nagyon ügyesen és bátran fociztak a fesztiválon! Nagyon sok szép megmozdulást láttam, szép gólokat szereztünk.

 

Leány U19 (10.13.)

ETO FC Győr – Astra 10-1 (5-0)

Győr, ETO Park. V.: Fehér V.

ETO FC: Óvári – Kránicz (Sümegi), Virág (Kuntzl), Smuk (Dombi), Szatmári (Altricter), Szabó Sz. (Tóth S.), Nagy K., Süveges (Rozs), Győri (Máthé), Feketevizi, Gaál. Edző: Süle János.

Gsz.: Gaál (4), Feketevizi (3), Szabó Sz., Tóth S., Győri.

Süle János: - Az első perctől támadólag léptünk fel, aminek eredményeképp negyedóra alatt négygólos előnyre tettünk szert. Ez megadta az alaphangját a mérkőzésnek, a csapat mindkét félidőben sorra vezette a támadásokat, az Astra főként csak védekezni tudott. Sok gólszerzési lehetőséget dolgoztak ki a lányok, és mivel aránylag a helyzetkihasználás is jó volt, így kétszámjegyű győzelmet sikerült aratnunk.

 

Leány U19 (10.17)

St. Mihály FC – ETO FC Győr 1-17 (1-9)

Szeged, KÉSZ Sport Aréna. V.: Szabó L.

ETO FC: Óvári (Kovács L.) - Altricter (Dombi), Virág (Kuntzl), Kránicz (Smuk), Szatmári (Máthé), Szabó Sz, Sali (Süveges), Nagy K., Győri, Feketevizi, Gaál (Tóth S.). Edző: Süle János.

Gsz.: Feketevízi (5), Győri (4), Nagy K. (2), Gaál R. (2), Sali, Szabó Sz., Tóth S., Süveges.

Süle János: - Sem játéktudásban, sem taktikailag nem volt azonos súlycsoportban a két együttes. Lányaink remek támadásokat vezettek, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, szépen, kombinatívan játszottak. Ennek a stílusnak a Szeged egyáltalán nem találta meg az ellenszerét. A sok lőtt gól mellett voltak még ígéretes lehetőségeink, amiket elpuskáztunk, de az eredmény így is hűen tükrözi a két csapat közti különbséget.

 

Leány U17

ETO FC Győr – St. Mihály FC 6-0 (2-0)

Győr, ETO Park. V.: Füredi.

ETO FC: Kovács L. - Dombi (Farkas L.) Kuntzl, Máthé, Sulyok (Patyi), Rozs, Konrád, Gyürü-Gehrig (Sümeghy), Petrovics, Hécz, Szabó F. (Varga V.). Edző: Rácz Zsófia.

Gsz.: Petrovics (3), Szabó F. (2), Dombi.

Rácz Zsófia: - Az első félidei játékkal kevésbé vagyok elégedett, független attól, hogy két gólt is szereztünk pontrúgásból. Pontatlanul játszottunk, a megszerzett labdákat hamar eladtuk és a labda nélküli mozgások sem voltak hatékonyak. A szünetben rendeztük sorainkat, megbeszéltük, hogy mit kell jobban csinálni, melyik területeket kell megjátszani, ahhoz, hogy még eredményesebbek legyünk. A lányok ezeket megfogadva, szép támadásokat vezettek, ötletes focit játszottak, gólokat rúgtak. Gratulálok mindenkinek!

 

Leány U15

ETO FC Győr – St. Mihály FC 2-0 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Horváth Á.

ETO FC: Csóti (Bán) - Halmai, Ézsely, Domján (Flígh), Stróbli (Szilvás), Krasznai (Kristofóri), Mohácsi, Hordósi, Büki, Szabó P. (Neskov), Kéri (Horváth A.). Edző: Újvári Krisztina.

Gsz.: Hordós (2).

Újvári Krisztina: - Az első félidőben kiegyenlített mérkőzés volt, mindkét csapatnál voltak lehetőségek, de ezek nem lettek kihasználva. A második játékrészben viszont sikerült megszerezni a vezetést, aztán a második gólunkkal eldöntöttük a mérkőzést.

 

Leány U14

Gyirmót SE – ETO FC Győr 2-6 (1-2)

Gyirmót, Alcufer Stadion. V.: Füredi.

ETO FC: Bán – Szűcs, Bágyi (Molnár K.), Mohácsi, Stróbli (Léber), Bozsóki, Horváth A., Szabó I. (Szerdahelyi), Büki (Takács N.). Edző: Szücs Gergely.

Gsz.: Büki (3), Horváth A., Szabó I., Takács N.

Szücs Gergely: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan vezetéshez is jutottunk, az ellenfél egy előre rúgott labdával még az első félidőben egyenlíteni tudott, de a lányok nem törtek meg, és gyorsan vissza tudtuk venni a vezetést. A második félidő közepétől pedig nagy fölényben tudtunk játszani, és sorra alakítottuk ki a helyzeteket, a végére magabiztos győzelmet értünk el. Gratulálok a lányoknak!

 

 

További híreink

Hazai évzárás az NB III-ban

Hazai évzárás az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjának idei zárófordulójában a Tatabányai SC csapatát fogadja az ETO Akadémia az előzetesen kiírt vasárnap helyett, szombaton 11 órától, az ETO Park „Kemping” pályáján.

Remek zárás a 17 éveseknél

Remek zárás a 17 éveseknél

Véget ért az őszi szezon U17-es csapatunk számára az elmúlt héten. Fiataljaink két győzelemmel búcsúztak az évtől, előbb szerdán a Pécs, majd szombaton a DVSC gárdáját győzték le magabiztos játékkal Laczkó János edző tanítványai.

U16-os válogatott: évzáró az oroszok ellen

U16-os válogatott: évzáró az oroszok ellen

A férfi válogatottak közül az U16-os együttes játszik utolsóként nemzetközi mérkőzést a 2021-es évben, ellenfele az orosz korosztályos csapat lesz.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink