Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ötös, azaz kitűnő

Az NB III. Nyugati csoportjának 12. fordulójában a Zalaegerszeg második csapatát fogadta az ETO Akadémia. Az első félidő fordulatos játékot hozott, a második játékrészben pedig sikerült eldönteni a mérkőzést, és megérdemelten itthon tartani a három pontot.

Ötös, azaz kitűnő

ETO Akadémia – ZTE FC II. 5-1 (2-1)

Győr, ETO Park 100 néző. V.: Leél-Őssy (Deme, Volentics).

ETO Akadémia: Pálfi – Szamosi, Vidnyánszky, Pereira, Tamás K., Toma, Tuboly, Múcska (Szabados 79’), Márton (Vadász 71’), Farkas B., Kanalos (Hanzli 71’). Vezetőedző: Király József.

ZTE II.: Köcse – Sebestyén, Őr (Szántó 78’), Németh D. (Szökrönyös 78’), Milovanovikj, Gergényi, Huszti, Beke (Jóna 78’), Papp Cs., Papp L. (Megyesi 64’), Borukov (Fehér B. 13’). Vezetőedző: Bozsik József.

Gsz.: Tuboly (42’, 58’), Múcska (49’, 75’), Farkas B. (29’) ill. Beke (43’).

A 9. percben Farkas B. fordult kapura, jó tizennyolc méteres lövése nem sokkal kerülte el a kaput. Jó negyedóra játék után a vendégek is veszélyeztettek szabadrúgásból. A veszélyes helyről elvégzett lövés a felső kapufán csattant.  A 28. percben Kanalos két szép csel után tizenhat méterről lőtt, centikkel suhant el a labda a bal kapufa mellett. Egy perccel később sikerült megszereznünk a vezetést. Toma ugratta ki a védők között Kanalost, aki keresztbe lőtt, a hosszún érkező Farkas B. egy lépésről a hálóba passzolt 1-0. A félidő vége felé közeledve először Farkas B. próbálkozott lövéssel közelről, miután átverekedte magát a védőkön, ám a kapus támaszkodó lábát találta el, azonban egy perccel később megdupláztuk az előnyt. Tuboly tört be a védők között, hosszan szöktette megát, ám becsúszva elérte, és a kapus mellett a hálóba lőtt 2-0. Egy perccel később szépített a ZTE. Tamás kezére pattant a labda a tizenhatosunkon belül, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Beke magabiztosa, erőből középre lőtte 2-1. A második játékrész elején növelni tudtuk az előnyt. Múcskához került a labda a tizenhatoson belül, aki kapura fordult és kilőtte a hosszú alsót 3-1. Az 58. percben Tuboly duplázta meg góljai számát, amikor tizenhét méterről lövésre vállalkozott, belsővel gyönyörűen tekert a bal felsőbe 4-1. Tíz perccel később Papp Cs. került helyzetbe, amikor kilépett a védők között, ám kevéssel Pálfi kapuja mellé lőtt. A végeredmény a 75. percben alakult ki, amikor Hanzli lábát egy csel után elhúzták a tizenhatoson belül, és büntetőt ítélt a játékvezető. A labda mögé Múcska állt, magabiztosan helyezett a bal alsóba 5-1.

Király József: - Egy nagyon jó és erős ellenfelet sikerült legyőznünk. Le a kalappal a játékosok előtt, profi munka volt a mai, mert jó játékkal, megérdemelten tudtuk begyűjteni a három pontot.

Bozsik József: - Gratulálok az ETO-nak a győzelemhez! Azt kell, hogy mondjam, az öt kaput találó lövésükből öt gól lett. Mezőnyben veszélyesek voltak, dinamikusan játszottak, nálunk pedig az egyéni plusz hiányzott ma teljes mértékben. Annyit hoztak a játékosok, amennyit alap játékban, bizonyos helyzetekben megkövetel a vezetőedző, de tartalommal ma nem töltötték meg azt a játékot, amit szerettünk volna mutatni.

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink