Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Érett játékkal fölényes győzelem

A Simple Női Liga 8. fordulójában a Haladás Viktória látogatott az ETO Parkba, ahol már az első félidőben sikerült megszereznünk az előnyt, majd a második játékrészben magabiztossá tettük a győzelmet.

Érett játékkal fölényes győzelem

ETO FC Győr – Haladás Viktória 4-0 (1-0)

Győr, ETO Park 200 néző. V.: Kalydy (Gordos, Bencze).

ETO FC Győr: Szőcs - Tillinger, Kovács L., Nagy F., Németh L., Savanya (Sali 74’), Rácz, Oláh (Feketevízi 82’), Vida, Süle (Gaál R. 82’), Öreg (Nagy L. 82’). Vezetőedző: Menczeles Iván.

Haladás Viktória: Bíró – Gődér, Horti, Szil, Koprena, Herczeg (Varró 60’), Nagy V. (Bódai 72’), Kovács V., Vladulescu, Balogh H., Németh M. (Nagy D. 63’) Vezetőedző: Székely Tibor.

Gsz.: Vida (19’, 54’), Rácz (66’), Gaál R. (86’).

Csapatunknak volt miért visszavágnia a Haladásnak, ugyanis még az első fordulóban pont a szombathelyiek ellen szenvedték el egyetlen vereségüket. Ennek megfelelően indult a mérkőzés, a vendégek térfelén zajlott a játék. Az első komoly lehetőségre negyedórát kellett várni, amikor egy szép szabadrúgás kombináció után Öreg C. hozta helyzetbe Oláht, aki éles szögből nem sokkal a felső léc fölé bombázott. Négy perccel később már góllá érett a fölény. Öreg C. beadására Vida érkezett, első próbálkozását még védeni tudta bíró, ám a kipattanót már a hálóba lőtte fiatal játékosunk 1-0. Az első vendég helyzetre a 27. percig kellett várni. Ekkor Vladulescu lépett ki, aki közelről lőtt, ám a jól helyezkedő Szőcs hárítani tudott. Az első játérészben még Vida hozta helyzetbe saját magát, balról középre cselezett, majd lövése kevéssel szállt el a bal felső sarok fölött. A második játékrészből kilenc perc telt el, amikor sikerült megduplázni az előnyt. Ismét a jobb oldalon ment végig egy támadás, Tillinger adott be, amire újfent Vida érkezett, aki ezúttal sem hibázott, és a kapuba talált 2-0. A 65. percben Vida cselezett a tizenhatoson belül, eltolta a labdát két védő között, akik csak szabálytalanul tudták megállítani. A megítélt büntetőt Rácz magabiztosan vágta a kapu bal oldalába 3-0. A végeredmény a 86. percben alakult ki, amikor Nagy L. Adott középre, ahol Gaál R. érkezett és a hosszúba bólintott 4-0.

Menczeles Iván: - Ez egy jól sikerült mérkőzés volt, úgy érzem, minden csapatrészben felülmúltuk ellenfelünket. Támadásban és védekezésben is nagyszerűek voltak az egyéni teljesítmények, úgyhogy úgy érzem, ezért teljes mértékben megdolgoztunk. Természetesen hosszú még a bajnokság, ez egy állomás volt, amit sikerre vettünk.

További híreink

Hat ETO-játékos a válogatottban

Hat ETO-játékos a válogatottban

Női A-válogatottunk idei utolsó mérkőzésére készül. Ukrajnát fogadja november 30-án, Kisvárdán.

Négy ETO-játékos a válogatottban

Négy ETO-játékos a válogatottban

November 30-án, Kisvárdán Ukrajna legjobbjai ellen játszik világbajnoki-selejtező mérkőzést a magyar női labdarúgó válogatott, melynek keretébe négy ETO-játékos kapott meghívást Szőcs Réka, Kovács Laura, Németh Loretta és Savanya Csilla személyében.

A rangadón most nem sikerült a bravúr

A rangadón most nem sikerült a bravúr

A Simple Női Liga 11. fordulójában a bajnokság első és második helyezettje találkozott, ugyanis a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata. Sajnos nem sikerült megismételni az előző körben elért szép eredményt, ezúttal a fővárosi zöld-fehérek örülhettek a három pontnak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink