Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Zöld-fehérek rangadója

A Simple Női Liga 8. fordulójában zöld-fehér rangadót rendeznek, ugyanis a Haladás Viktória gárdáját fogadja az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, az ETO Park „camping” pályáján, szombaton 12 órától.

Zöld-fehérek rangadója

A múlt heti, Hatvanban elért, magabiztos kupa továbbjutás után újra bajnoki mérkőzésen lép pályára az ETO FC. Csapatunk számára már csak azért is különösen fontos találkozó következik, mert még az első fordulóban, éppen Szombathelyen szenvedte el egyetlen vereségét, így lányaink mindenképp szeretnének visszavágni az augusztusi fiaskóért. Kemény összecsapásra van kilátás, ugyanis a Haladás sem szerepel rosszul a bajnokságban, jelenleg a tabella 4. helyét foglalja el. Sülééknek fegyelmezett játékra, maximális koncentrációra lesz szükségük, hogy itthon tudják tartani a három pontot, és tovább őrizzék helyüket az élmezőnyben.

- Új nap, új meccs, minden mérkőzés más – mondta Menczeles Iván vezetőedző. – Szerencsére nem péntek 13-án játszunk, hanem 16-án és szombaton. Bár nem vagyok babonás, de augusztus 13-án, pénteken szenvedtünk utoljára vereséget, éppen a Haladás ellen. Mindenképpen szeretnénk visszavágni, és itthon akarjuk tartani a három pontot, hiszen most egy más mérkőzésre készülünk. Tudjuk, nehéz kilencven perc vár ránk, hiszen ellenfelünk megerősödött, rutinos, jó játékosaik vannak, akiknek a sebességük is megvan. A fiatal játékosaik is sokat fejlődtek, rájuk is nagyon oda kell figyelnünk. Négy ponttal vannak csak mögöttünk, de nekünk megvannak a saját céljaink, és csak előre tekintünk. Az biztos, hogy százszázalékos koncentráció szükséges a győzelemhez hétvégén. Felkészültünk, kielemeztük őket, játékosaink agresszívan, intenzíven, felelősen edzettek, jó állapotban vannak. Mindenki motivált, a lányok tisztában vannak vele, hogy minden játékosnak saját felelőssége, hogy jó teljesítményt adjon vissza a pályán. Bátran szeretnénk játszani, és végig dominálni akarunk a mérkőzésen. A helyzetek kihasználása mellett nagyon fontos lesz a szombathelyiek ellen a stabil védekezés is. Nyerni akarunk, amihez nagyon kellenek a jó egyéni teljesítmények, bízom benne, hogy ez meg is lesz.

További híreink

Hat ETO-játékos a válogatottban

Hat ETO-játékos a válogatottban

Női A-válogatottunk idei utolsó mérkőzésére készül. Ukrajnát fogadja november 30-án, Kisvárdán.

Négy ETO-játékos a válogatottban

Négy ETO-játékos a válogatottban

November 30-án, Kisvárdán Ukrajna legjobbjai ellen játszik világbajnoki-selejtező mérkőzést a magyar női labdarúgó válogatott, melynek keretébe négy ETO-játékos kapott meghívást Szőcs Réka, Kovács Laura, Németh Loretta és Savanya Csilla személyében.

A rangadón most nem sikerült a bravúr

A rangadón most nem sikerült a bravúr

A Simple Női Liga 11. fordulójában a bajnokság első és második helyezettje találkozott, ugyanis a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata. Sajnos nem sikerült megismételni az előző körben elért szép eredményt, ezúttal a fővárosi zöld-fehérek örülhettek a három pontnak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink