Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szolnokon a pontszerzés reményében

Két hét szünet után újra bajnoki mérkőzést játszik a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk a 12. fordulóban Szolnokra utazik, ahol vasárnap 17 órától vendégszerepel. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

Szolnokon a pontszerzés reményében

Legutóbb a Kecskemét ellen, az utolsó pillatanban kapott szerencsétlen góllal szenvedett vereséget az ETO FC hazai pályán. Azóta volt ideje a csapatnak és a szakmai stábnak felkészülnie, és kijavítani a hibákat, ugyanis a válogatott mérkőzések miatt az elmúlt hétvégén nem rendeztek fordulót. Kemény kilencven percre van kilátás a Tiszaligeti Stadionban, hiszen a Szolnok egy masszív, jó csapat, amit különösen a bajnokság elején bizonyított is. Első vereségét a 7. fordulóban szenvedte el a Vasastól, de addig többek között legyőzte a DVTK együttesét. A Szolnoki MÁV FC tíz meccséből négyet nyert meg, három-három alkalommal pedig döntetlent játszott, illetve vereséget szenvedett. A Tisza-parti csapat egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a mezőny, a Csákvár elleni találkozója elmaradt. Az így begyűjtött tizenöt pontjával a tabella 10. helyét foglalja el. Klausz László, az ETO FC szakvezetője, bízik benne, hogy a csapat a jobbik arcát mutatja vasárnap, és pontokkal térhetnek haza Győrbe.

Ugyanabban a ritmusban készültünk a Szolnok ellen is, mint előtte – kezdte Klausz László. – Azt gondolom, hogy a Kecskemét elleni mérkőzésbe a játékosok maximális teljesítményt tettek, helyzeteket alakítottunk ki, amelyek azonban kimaradtak, így sajnálatos eredmény született. Most hétvégén, a Szolnok ellen ugyanúgy nehéz dolgunk lesz, a Kecskeméthez hasonlóan öt védővel játszanak, ráadásul egy elég gyenge minőségű pályán lesz a találkozó, ezáltal biztos vagyok benne, hogy sok párharca van kilátás, és nagy agresszivitásra lesz szükség, hogy pontokat tudjunk hazahozni.

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink