Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

ETO-sok az utánpótlás-válogatottakban

Öt játékos fogja képviselni az ETO FC-t az U18-as és az U17-es válogatottak soron következő összetartásain.

ETO-sok az utánpótlás-válogatottakban

Az U18-as válogatott október 17. és 20. között edzőtáborozik Telkiben, melynek végén Szombathelyen, a Haladás Sportkomplexumban Svájc legjobbjai ellen játszanak mérkőzést. Ebben a korosztályban Vidnyánszky Ádám és Tuboly Máté képviseli csapatunkat.

Az egy évvel fiatalabbaknak szintén Telkiben lesz összetartás október 17. és 20. között, melyre három ETO-játékos, Klausz Milán, Kráz Tamás és Vingler László kapott meghívást.

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink