Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nagy kihívások előtt

Négy ETO-játékos kapott helyet a soron következő két világbajnoki-selejtezőre készülő magyar felnőtt válogatottban. A Skócia és Feröer-szigetek elleni mérkőzésen Szőcs Rékára, Németh Lorettára, Kovács Laurára és Savanya Csillára számít Margret Kratz szövetségi kapitány.

Nagy kihívások előtt

Fotó: mlsz.hu

Október 18. és 27. között ismét világbajnoki-selejtezőre készül a magyar női labdarúgó válogatott. A keretben ismét több ETO-játékos kapott helyet, többek között Kovács Laura, aki az előző két találkozón egyaránt kezdőként kapott szerepet a védelemben. Játékosunk izgatottan várja a sorozat folytatását, és két nagyon kemény idegenbeli mérkőzésre számít.

- Azt várom a nemzeti csapattól, hogy Skóciában egy nagyon jó meccset játszunk, ahol akár egy jó eredményt is elérhetünk – kezdte Kovács Laura. – Utána Feröer-szigetekkel találkozunk, ahol győzelmet várok együttesünktől, amiért mindent meg is fogunk tenni. Ám ezek előtt még van egy nagyon fontos feladatunk, ugyanis szombaton a Haladást fogadjuk, akik ellen mindenképp javítani szeretnénk, hiszen az első fordulóban kikaptunk tőlük, emellett tartani szeretnénk a lépést az élmezőnnyel.

A válogatott október 18-án találkozik először, ám addig játékosainknak még van egy nagyon fontos feladata a bajnokságban, ugyanis szombaton 12 órától a Haladás Viktória gárdáját fogadják az ETO Park „camping” pályáján abban a reményben, hogy vissza tudnak vágni az első fordulóban elszenvedett vereségért.

További híreink

Érett játékkal fölényes győzelem

Érett játékkal fölényes győzelem

A Simple Női Liga 8. fordulójában a Haladás Viktória látogatott az ETO Parkba, ahol már az első félidőben sikerült megszereznünk az előnyt, majd a második játékrészben magabiztossá tettük a győzelmet.

Zöld-fehérek rangadója

Zöld-fehérek rangadója

A Simple Női Liga 8. fordulójában zöld-fehér rangadót rendeznek, ugyanis a Haladás Viktória gárdáját fogadja az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, az ETO Park „camping” pályáján, szombaton 12 órától.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink