Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is folytatódott a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Utánpótlás-híradó

U16

ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC  1-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Kreitl.

ETO FC: Maszlavér - Selyem, Umathum, Horváth B., Mikolay, Gönye, Tollár (Német), Herczeg, Babulják (Hancz), Vidnyánszky, Bakó. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Vidnyánszky.

Bognár Zsolt: - Nagyon jó első félidőt produkáltunk, és mindent megvalósított a csapat, amit gyakoroltunk. Ellenfelünk szinte az egyetlen hibánkat kihasználva szerezte meg a vezetést. A második félidőben is megmaradt a fölényünk, de csak az egyenlítés sikerült, pedig a csapatom mai játéka többet érdemelt volna. Keményen dolgozunk tovább, mert hiszem, hogy ezzel a játékkal magunk mellé tudjuk állítani a szerencsét is, ami hozni fogja a sikereket is. Gratulálok csapatomnak a mai játékhoz!

 

U15

ETO FC Győr - Puskás Akadémia FC 2-3 (2-1)

Győr, ETO Park. V.: Erdélyi.

ETO FC: Papp - Varga Máté (Szijjártó Áron), Koncz, Csiszár, Garai, Pénzes, Pálfalvi, Szerémi (Kovács T.), Zója-Katona, Barna (Varga Márton), Szijjártó Ábel (Turcsik). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Szerémi, Garai.

Máté Győző: - Az eredménytől függetlenül gratulálok játékosaimnak, nagyszerűen fociztak egész mérkőzésen. Gyönyörű kombinációk mellett, szép támadásokat vezettek, rengeteg lehetőséget alakítottak ki, de sajnos ezek a kimaradt helyzetek megbosszulták magukat. Ilyen a futball, dolgozunk tovább, nagyobb koncentrációra van szükség mindkettő kapu előtt, és az ilyen mérkőzések több gólos győzelemben fognak megmutatkozni.

 

U14

DVTK - ETO FC Győr 2-3 (1-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. V.: Feledy.

ETO FC: Hajczinger - Havasi (Hideg), Prettenhoffer, Mészáros, Járeb, Lukácsy (Molnár Z.), Somogyi, Czuppon (Farkas D.), Molnár B. (Csizmazia), Algács (Szabó L.), Méhes (Pázmány). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Lukácsy, Somogyi, Járeb.

Tuifel Péter: - Az első húsz perc jó játéka után, a rossz helyeken könnyen elszórt labdáinkkal saját magunkat bizonytalanítottuk el, aminek következtében fordítottak a hazaiak. A jó küzdőszellemnek köszönhetően azonban újra meg tudtuk szerezni a vezetést, és megtartottuk az előnyünket.

 

U13

BFC Siófok - ETO FC Győr 0-0

Siófok, Bozsik up. Centrum.

ETO FC: Lengyel - Horváth V., Vasi, Csernyi, Pécskai, Hernádi, Lakakisz, Vitális, Ölbei. Cserék: Almási, Mitring, Mádi, Mészáros, Béres, Steszli, Kiss B., Adi. Edző: Lakatos Attila.

Lakatos Attila: - Az első perctől zuhogó esőben játszottunk, amihez az első negyedben nem jól alkalmazkodtunk, néhány alap technikai hiba utáni labdavesztéssel nehéz helyzetekbe hoztuk magunkat a saját térfelünkön. Az első húsz percben még ellenfelünk szervezte többet a játékot, de fokozatosan vettük át az irányítását, a harmadik és negyedik negyedben már a fáradó ellenfelünk ellen sokat kezdeményeztünk, bátrabban kombináltunk. Minden egészséges játékosunk lehetőséget kapott, de sajnos néhányan nem tudták felvenni a mérkőzés ritmusát. Összességében egy nagyon jól szervezett, minőségi csapattal játszottunk, ha az ellenfél büntetőterületének közelében kicsit határozottabbak, kreatívabbak vagyunk, akkor feltehettük volna az 'i'-re a pontot.

 

Leány U11

Szabó Tibor, edző: - Vasárnap esős, borongós időben is Bozsik tornán szerepelt, betegségek miatt csere nélkül felálló U11-es csapatunk. Így az egy évvel fiatalabb lányaink, végig fiúcsapatok ellen játszottak, ahol szép, passzolós játékkal két remek győzelem mellett két vereséget könyvelhettünk el. Mindenkit dicséret illet, különdíjasunk Tóth Bianka Bíborka lett.

 

További híreink

A Mór ellen az újabb három pontért

A Mór ellen az újabb három pontért

Az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában a Mór csapatát fogadja az ETO Akadémia vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Csornára látogatnak az akadémisták

Csornára látogatnak az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában ezúttal is megyebeli csapattal találkozik az ETO Akadémia, fiataljaink ugyanis a Csornához látogatnak ezúttal szombaton, ahol 13 órától lépnek pályára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink