Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Tovább tart a veretlenségi sorozat

Az NB III. Nyugati csoportjának 11. fordulójában Felcsútra látogatott az ETO Akadémia, ahol a Puskás Akadémia második csapatával találkozott. Kiegyenlített első félidő után, a második játékrészben sem született döntés, így 1-1-es végeredmény született.

Tovább tart a veretlenségi sorozat

Puskás Akadémia II. – ETO Akadémia 1-1 (1-1)

Felcsút, PAFC 4-es pálya. V.: Práth (Kovács G., Bencze).

Puskás Akadémia II: Pécsi – Kicsun (Janyickij 73’), Magasföldi (Krpic 86’), Nagy Z. (Kocsis 63’), Molnár B. (Szabó V. 63’), Posztobányi, Bakti, Mayer (Szin 46’), Vita, Nahirnij, Papp. Vezetőedző: Nagy Ádám.

ETO Akadémia: Ruisz – Szamosi, Vidnyánszky, Pereira, Tamás K., Katona (Tóth R. 68’), Vadász, Múcska (Ignácz 90’), Sipőcz, Farkas B. (Klausz 77’), Erdei (Hanzli 46’). Vezetőedző: Király József.

Gsz.: Magasföldi (36’) ill. Sipőcz (14’).

Kiállítva: Tóth R. (78’)

A hazai csapat kezdte veszélyesebben a mérkőzést. A 4. percben megszerezhették volna a vezetést, amikor Magasföldi érkezett egy beadásra, közeli lövése centikkel ment el a jobb kapufa mellett. Négy perccel később Farkas B. tornásztatta meg Pécsi kapust. Tizenhat méterről eleresztett lövésénél nagyot kellett nyújtóznia, hogy szögletre tolja a jobb alsóba tartó labdát. Alig telt el negyedóra a találkozóból, amikor megszereztük a vezetést. Sipőcz kapott egy szép indítást, eltolta az utolsó védő mellett, majd a bal alsóba gurított 0-1. A 20. percben Vidnyánszky megduplázhatta volna az előnyt, ám nagy helyzetben, közelről a kapus ölébe fejelte a labdát. Nem sokkal később szöglet után veszélyezetetett a Puskás. Magasföldi ugrotta túl a védőket, fejese kevéssel szállt el a kapu mellett. A 36. percben azonban már nem hibázott Magasföldi. Büntetőt harcoltak ki a hazaiak, a labda mögé a rutinos támadó állt, aki higgadtan a bal alsóba lőtt. Ruisz rajta volt a labdán, de hárítani nem tudott. A szünetben beállt Hanzli mindjárt a második félidő legelején megszerezhette volna a vezetést. Farkastól kapott egy remek labdát, amivel a kapuig ment, ám a kapus, majd a védők tisztázni tudtak. A 49. percben Múcska próbálkozott távolról, bombáját blokkolni tudták a hazai védők. A 65. percben Kicsun próbálkozott kétszer is, mindkét lövése veszélyt jelentett Ruisz kapujára, gól azonban egyik után sem született. Egy perccel később pedig már Sipőcz bombázott az oldalhálóba. A 78. percben emberhátrányba kerültünk, a tíz perccel korábban beállt Tóth Rajmund jutott a kiállítás sorsára. A hátralévő időben komolyabb lehetőség egyik csapat előtt sem adódott, így 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Király József: - Egy jó mérkőzést játszottunk a Puskás Akadémia csapatával. Egy szép góllal meg tudtuk szerezni a vezetést, de igazából végig egy lüktető játék folyt, hol mi irányítottunk, hol ellenfelünk. Az egyenlítő gól előtt is kicsit már ránk jöttek, érezhető volt a nyomás, ki is tudtak egyenlíteni egy tizenegyessel. Ezután ismét át tudtuk venni a mérkőzés irányítását, megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, amik kimaradtak, de összességében egy igazságos döntetlen született, ahol a játékosok ismét jól dolgoztak.

További híreink

Fontos pontok Szolnokról

Fontos pontok Szolnokról

A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában Szolnokra látogatott a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az első félidőben Kulcsár szabadrúgásból vezetést szerzett, majd a második félidőben Bacsa büntetőből volt eredményes. A játék képe alapján megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

Ötös, azaz kitűnő

Ötös, azaz kitűnő

Az NB III. Nyugati csoportjának 12. fordulójában a Zalaegerszeg második csapatát fogadta az ETO Akadémia. Az első félidő fordulatos játékot hozott, a második játékrészben pedig sikerült eldönteni a mérkőzést, és megérdemelten itthon tartani a három pontot.

Fiatalok csatája az NB III-ban

Fiatalok csatája az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában újra hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia. Fiataljaink vasárnap 11 órától a Zalaegerszeg második csapatát fogadják vasárnap 11 órától, az ETO Park „camping” pályáján.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink