Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Vasárnapi matiné: akadémiák egymás között

Az NB III. Nyugati csoportjának 11. fordulójában akadémistáink Felcsútra utaznak, ahol vasárnap 11 órától a Puskás Akadémia második csapata ellen lépnek pályára a három pont megszerzésének reményében.

Vasárnapi matiné: akadémiák egymás között

 Az ETO Akadémia az előző fordulóban hazai pályán a Bicske ellen szerzett egy pontot, több, mint egy félidőn át emberhátrányban játszva. Ezúttal idegenbe utazik a gárda és a Puskás Akadémia II csapatával találkozik. Vasárnapi ellenfelünk eddigi tíz mérkőzéséből kettőt nyert meg, és négy-négy alkalommal játszott döntetlent, illetve szenvedett vereséget. Az így begyűjtött tíz pontjával a tabella 17. helyét foglalja el, amin minden bizonnyal már hétvégén javítani szeretne. Ebből kifolyólag Király József vezetőedző nem is számít könnyű kilencven percre.

- A tabellán elfoglalt helyezése nem mutatja meg a valós erősségét ellenfelünknek – kezdte Király József. – A Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésen nagyon jól játszottak, annak ellenére, hogy kikaptak. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, bízunk benne, hogy jó meccset játszunk ellenük.

További híreink

Fontos pontok Szolnokról

Fontos pontok Szolnokról

A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában Szolnokra látogatott a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az első félidőben Kulcsár szabadrúgásból vezetést szerzett, majd a második félidőben Bacsa büntetőből volt eredményes. A játék képe alapján megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

Ötös, azaz kitűnő

Ötös, azaz kitűnő

Az NB III. Nyugati csoportjának 12. fordulójában a Zalaegerszeg második csapatát fogadta az ETO Akadémia. Az első félidő fordulatos játékot hozott, a második játékrészben pedig sikerült eldönteni a mérkőzést, és megérdemelten itthon tartani a három pontot.

Fiatalok csatája az NB III-ban

Fiatalok csatája az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában újra hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia. Fiataljaink vasárnap 11 órától a Zalaegerszeg második csapatát fogadják vasárnap 11 órától, az ETO Park „camping” pályáján.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink