Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kupafeladat: Hatvanban a nyolc közé

A Simple Női Kupa 3. fordulójában kapcsolódik be a küzdelmekbe az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata. Hölgyeink a másodosztályú Hatvan vendégei lesznek szombaton 14 órától.

Kupafeladat: Hatvanban a nyolc közé

Szombaton kezdetét veszi a Simple Női Kupa az ETO FC Győr csapata számára. Együttesünk a harmadik körben csatlakozik be a küzdelmekbe, ahol a másodosztályú Hatvan ellen kell kiharcolni a továbbjutást. Soron következő ellenfelünk az NB II. Keleti csoportjában szerepel, ahol öt mérkőzésen három győzelmet aratott, és egy-egy alkalommal játszott döntetlent, illetve szenvedett vereséget. Az így megszerzett tíz pontjával a tabella harmadik helyét foglalja el. Menczeles Iván vezetőedző minden bizonnyal több fiatalnak is lehetőséget fog adni a bizonyításra, és bízik benne, hogy a lányok megfelelő hozzáállással lépnek pályára szombaton.

Készülünk a Magyar Kupára, próbálunk olyan játékosoknak is lehetőséget adni, akik eddig kevesebbet játszottak – kezdte Menczeles Iván. – Ettől függetlenül nem edzőmeccsre megyünk, ugyanolyan komolyan vesszük, mint a bajnokságot. Megpróbáljuk a lehető legerősebb csapatot összeállítani, mert nagyon fontos, hogy jó eredményt érjünk el. Abból a szempontból kedvező a sorsolásunk, hogy nem egy elsőosztályú élcsapatot kaptunk, viszont ezt is komolyan vesszük, nem ismerjük az ellenfél játékerejét, ezért teljes koncentrációra van szükség. A sérült játékosok pihenni tudnak, a többiek pedig megkapják a lehetőséget, hogy bizonyítsák, hosszú távon számíthatunk rájuk.

További híreink

Érett játékkal fölényes győzelem

Érett játékkal fölényes győzelem

A Simple Női Liga 8. fordulójában a Haladás Viktória látogatott az ETO Parkba, ahol már az első félidőben sikerült megszereznünk az előnyt, majd a második játékrészben magabiztossá tettük a győzelmet.

Zöld-fehérek rangadója

Zöld-fehérek rangadója

A Simple Női Liga 8. fordulójában zöld-fehér rangadót rendeznek, ugyanis a Haladás Viktória gárdáját fogadja az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, az ETO Park „camping” pályáján, szombaton 12 órától.

Nagy kihívások előtt

Nagy kihívások előtt

Négy ETO-játékos kapott helyet a soron következő két világbajnoki-selejtezőre készülő magyar felnőtt válogatottban. A Skócia és Feröer-szigetek elleni mérkőzésen Szőcs Rékára, Németh Lorettára, Kovács Laurára és Savanya Csillára számít Margret Kratz szövetségi kapitány.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink