Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Barna: túl a műtéten

Túl van a műtéten Barna Szabolcs, a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának játékosa. Védőnk operációja rendben lezajlott, pár héten belül megkezdheti a rehabilitációt, és bizakodóan tekint a jövőbe.

Barna: túl a műtéten

Barna Szabolcs még a 3. fordulóban, a Szentlőrinc elleni bajnoki mérkőzés elején szenvedett súlyos térdsérülést. Azóta túl van a műtéten, immáron otthon lábadozik, és várja, hogy elkezdhesse a rehabilitációt.

Múlt hét szerdán Budaörsön Majzik Ernő megműtötte a sérült térdem – kezdte Barna Szabolcs. – Szerencsére gyorsan lezajlottak az események, szerdán már reggel megoperáltak, kora délután felébredtem, csütörtökön reggel, miután kikerültek a csövek a térdemből, megvizsgált, és jöhettem is haza. Azóta otthon vagyok, barátnőm támogat, segít mindenben. Fájdalmaim szerencsére nincsenek, már a kórházban sem voltak ilyen gondjaim. Tegnap megvolt már az első kontroll is, minden rendben van, újra kötözték, és most már elkezdhetem használni a térdhajlítót is. Jövő héten kedden lesz a varratszedés, ami után megmondja a doktor úr, hogy mikor kezdhetem el a gyógytornát. Első körben a térdhajlítást kezdjük Radó Krisztina rehabilitációs trénerrel, aztán fokozatosan emeljük a terhelést. Bízom benne, hogy minden jó ütemben fog haladni, és szépen alakul a gyógyulás.

További híreink

Fontos pontok Szolnokról

Fontos pontok Szolnokról

A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában Szolnokra látogatott a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az első félidőben Kulcsár szabadrúgásból vezetést szerzett, majd a második félidőben Bacsa büntetőből volt eredményes. A játék képe alapján megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

Ötös, azaz kitűnő

Ötös, azaz kitűnő

Az NB III. Nyugati csoportjának 12. fordulójában a Zalaegerszeg második csapatát fogadta az ETO Akadémia. Az első félidő fordulatos játékot hozott, a második játékrészben pedig sikerült eldönteni a mérkőzést, és megérdemelten itthon tartani a három pontot.

Fiatalok csatája az NB III-ban

Fiatalok csatája az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában újra hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia. Fiataljaink vasárnap 11 órától a Zalaegerszeg második csapatát fogadják vasárnap 11 órától, az ETO Park „camping” pályáján.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink