Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr – Budapest Honvéd-MFA 0-1 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Kubicsek.

ETO FC: Kiss Á. - Deákovits, Tullner, Lasz, Óvári, Tóth R. (Rubos), Németh O. (Horváth M.), Klausz (Ignácz), Mitring, Mázsás (Vidnyánszky), Lacza. Edző: Antonio Munoz.

Antonio Munoz: - Egy jó iramú mérkőzésen, mely kevés helyzetet hozott, egy második félidei jól eltalált átlövéssel vitte el a három pontot ellenfelünk. Csapat szintű védekezésünk jól működött, a labdákat ott szereztük, ahol elterveztük, de azokból kapkodva, sok hibával játszottunk utána. A mérkőzés képe inkább döntetlennek felelt meg.

 

U17

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 2-0 (1-0)

Felcsút. V.: Hegyi.

ETO FC: Sebők - Török, Ivanicja (Fekete), Kulcsár, Kráz, Vingler, Balogh Á. (Sós), Bánáti (Horváth B.), Huszár (Bíró), Bajtel, Moharos (Balajthy). Edző: Laczkó János.

Laczkó János: - A harmincadik percig bátor, és pontos játékot mutattunk be, több lehetőségünk is adódott, de sajnos a gól elmaradt. Kapott gól után játékunk megváltozott, és pontatlanná vált. Mentünk előre, de támadásaink meddők voltak. Tanulnunk kell a hibákból.

 

U16

Illés Akadémia - ETO FC Győr 4-3 (0-0)

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep. V.: Hegedüs.

ETO FC: Maszlavér - Selyem, Umathum, Horváth B., Mikolay, Gönye (Vukk), Tollár, Herczeg, Babulják, Hancz (Poczik), Bakó (Német G.). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Vukk, Babulják, Német G.

Bognár Zsolt: - Sajnálom a mai mérkőzést, mert az első félidőben nagyon jól játszottunk, és több góllal is vezethettünk volna, de még büntetőből sem sikerült gólt szerezni. A második félidőt is jól kezdtük, és sikerült vezetést szerezni, de ami utána következett, arra nem számítottam. A védelem, ami addig jól működött, hibát hibára halmozott és sikerült saját magunkat megverni. Kihagytunk két büntetőt, de rúgtunk három gólt, ám ez is kevés volt a győzelemhez.

 

U15

Budapest Honvéd MFA - ETO FC Győr 1-1 (0-1)

Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ. V.: Németh Zs.

ETO FC: Kocsis - Varga Máté, Koncz, Csiszár, Garai, Pénzes, Pálfalvi, Szerémi (Kovács T.), Zója-Katona (Árpási), Barna (Gueth), Turcsik. Edző: Máté Győző.

Gsz.: Szermémi.

Máté Győző: - Minden elismerésem a fiúké, nagyszerű hozzáállással, jól futballoztak a mérkőzés nagy részében. Mindkét csapat ment előre a győzelemért, ami egy jó iramú, lüktető derbit eredményezett, sajnálom, hogy a végén nem sikerült kihasználnunk a meccslabdát.

 

U14

ETO FC Győr - Puskás 0-0

Győr, ETO Park. V.: Görög.

ETO FC: Hajczinger - Havasi (Hideg), Prettenhoffer, Mészáros, Járeb, Lukácsy, Somogyi (Csiszár), Czuppon (Molnár Z.), Molnár B., Farkas D. (Szabó L.), Méhes (Pázmány). Edző: Tuifel Péter.

Tuifel Péter: - Mint mindig, ma is mindent megtettek a srácok a győzelemért, sajnos a gólszerzés nem sikerült. Az viszont öröm, hogy nyomás alatt is rengeteg játékelem visszaköszönt a héten gyakorlottakból, ami a fejlődés szempontjából nagyon fontos. Gratulálok a csapatnak!

 

U12

ETO FC Győr - Gyirmót SE 13-0

Győr, ETO Park. V.: Szabados.

ETO FC: Orbán - Mészáros, Bognár, Pálla, Schreiber, Lakakisz, Vitális, Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Kocsis, Vass, Varga B., Schmuck. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Tóth-Ludvai (5), Lakakisz (2), Hujber (2), Varga B. (2), Mészáros, Vitális.

Mondovics Dávid: - Az első perctől kezdve mi irányítottuk a mérkőzést, nagyon jó felfogásban játszottunk. Türelmesen építettük fel a támadásainkat, és kerestük azokat a pillanatokat, amikor megtudtuk bontani az ellenfelünket, a játék során így sokat birtokoltuk a labdát. Amikor erre nem volt lehetőségünk, akkor pedig kiváló egyéni megoldásokat és cseleket láttam a játékosaimtól, amivel sikerült mögéjük kerülnünk. Nagyszerűen támadtunk vissza a labdavesztések után, jól zártuk a területeket és egyre jobban mozog együtt a csapat. Nagy öröm, hogy hétről-hétre viszont látjuk az edzésen gyakoroltakat, és hogy a játékosok élvezik, amit csinálnak! Gratulálok a mai játékhoz a csapatnak és jobbulást kívánunk a megsérült gyirmóti játékosnak!

 

U11 - Bozsik

Kovács Béla, edző: - A mai Bozsikon is próbáltunk az ETO szakmai vezetése által meghatározott játékstílusban játszani. Nem volt letámadás, sok passzal próbáltunk játszani, nem volt magas átadás, próbáltuk a kapustól felépíteni a támadásainkkal. Sajnos többször belehibáztunk a védekező harmadban, többször technikailag nem tudtuk megoldani a játékhelyzeteket. Többet vártam volna a párharcokban, agresszivitásban. Összességében hasznos volt a torna, látjuk hol tartunk ezekkel a srácokkal.

 

U10 - Bozsik

Kulcsár Zsolt, edző: - A mai két mérkőzésen az edzéseken gyakoroltakat viszont látva, szép gólókat szereztünk. Gratulálok a csapatnak!

 

U9 - Bozsik

Csonka Gyula, edző: - A mai mérkőzéseken is a védekezésből való sok passzos támadásépítést próbáltuk gyakorolni. Helyenként ez sikerült, és szép gólokat rúgtunk.

 

U8 – Bozsik

Nagy Tamás, edző: - A szerdai, Dunaszeg elleni edzőmérkőzést követően vasárnap a második őszi fesztiválon mutattuk meg, hogy nagyon ügyes kis csapat a miénk! Oklevelet kapott kiemelkedő játékáért Horváth Ádám.

 

U7 – Bozsik

Szántó Sándor, edző: - Gratulálni szeretnék a csapatnak, bátran és ügyesen fociztak a mai napon. Egyre többször látom az edzésen gyakoroltakat. Sok jó döntés és gól született.

 

Leány U19

ETO FC Győr – Puskás Akadémia FC 3-0 (0-2)

Győr ETO Park. V.: Szabados.

ETO FC: Borók - Kránicz, Virág, Szabó Sz., Szatmári, Sali (Smuk), Nagy K., Feketevizi, Győri, Hideghéty, Gaál. Edző: Süle János.

Gsz.: Hideghéty (2), Feketevízi.

Süle János: - Az első félidőben inkább az ellenfelünk dominált, voltak hibáink a védekezésben, és ezt kihasználva kétgólos előnyre tett szert a Puskás. A második játékrészben változtattunk a harcmodorunkon, feljebb toltuk a védekezésünket, ennek eredményeképp az 57. percben összejött a szépítő találat. Megérezte a csapat a lehetőséget, még motiváltabbá váltak, és olyan nyomást helyeztek ellenfelükre, amivel szép lassan felőrölték a Puskást, és a 86. és 93. percben szerzett gólokkal azt lehet mondani, hogy bedarálták a győzelmet. Gratulálok mindenkinek!

Leány U17

Puskás Akadémia FC – ETO FC Győr 1-3 (1-3)

Felcsút, Puskás Akadémia. V.: Szabados.

ETO FC: Kovács L. – Varga V. (Dombi) Kuntzl, Horváth J., Sulyok (Sümeghy), Rozs, Konrád, Gyürü-Gehrig (Hideghéty), Petrovics, Hécz, Szabó F. (Patyi). Edző: Rácz Zsófia.

Gsz.: Petrovics, Szabó F., Rozs.

Rácz Zsófia: - A csapat összes tagjának gratuláció jár. Taktikailag, fizikálisan és mentálisan is eddigi legjobb teljesítményünket nyújtottuk a nagyon jó erőkből álló Puskás ellen. Minden, amit megbeszéltünk, úgy történt a mérkőzésen. A találkozó 20. percében már háromgólos előnyre tudtunk szert tenni, amire egy góllal tudott válaszolni ellenfelünk. A mérkőzés további részében nem született újabb találat, inkább mezőnyben zajlott a játék. Ebből a győzelemből óriásit meríthetnek a lányok a következő mérkőzésekre. Dolgozunk tovább, hogy még több ehhez hasonló sikereket élhessünk meg.

 

Leány U15

Puskás Akadémia FC – ETO FC Győr 2-0 (0-0)

Felcsút, Puskás Akadémia. V.: Ruff.

ETO FC: Csóti - Halmai, Ézsely, Domján, Stróbli (Flígh), Kovalter (Krasznai), Hordós, Mohácsi, Büki (Horváth A.), Szilvás (Kéri), Szabó P. (Neskov). Edző: Újvári Krisztina.

Újvári Krisztina: - Jó iramú mérkőzés volt két fiatal csapat között, sokat futva, küzdelmes meccset játszottunk. Azt gondolom, hogy elpártolt mellőlünk a szerencse, hiszen két kapufát is rúgtunk.  Sajnos elkövettünk egy buta hibát a mérkőzés vége felé, azt gondolom, hogy egy ikszes mérkőzés volt.

További híreink

Újabb három ifista az NB III-ban

Újabb három ifista az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia csapatában több olyan labdarúgó is bemutatkozott már, akik a korosztályos együttesekben is pályára léphetnek még, ugyanis életkorukból adódóan akár az U19-es vagy az U17-es gárdában is szerepelhetnek.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is folytatódott a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Szeptember hónap legjobb utánpótlás-játékosai

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink