Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A meglepetéscsapat ellen kell javítani!

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában az újonc Kecskemét együttesét fogadja a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 17 órától, az ETO Stadionban. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk, melynek elérhetőségét később tesszük közzé!)

A meglepetéscsapat ellen kell javítani!

Vasárnap újra hazai környezetben lép pályára a WKW ETO FC Győr. Sorban jönnek a mérkőzések, hiszen egy hét alatt a harmadik meccsét játssza a gárda, amely sorozatot szeretne egy jó eredménnyel lezárni. Együttesünk az újonc Kecskemétet fogadja, ami remek formának örvend, hiszen jelenleg a második helyen áll a tabellán, így nagyon kemény kilencven percre számíthatunk. Vasárnapi ellenfelünk eddigi tíz meccséből hatot megnyert, háromszor játszott döntetlent, és mindössze csak egy vereséget szenvedett. Így megszerzett huszonegy pontjával szorosan tapad az éllovas Haladásra. Klausz Lászlónak kevés ideje volt a két mérkőzés között, de a csapat gőzerővel dolgozott, hogy kijavítsák az előző meccsen látott hibákat.

Az elmúlt mérkőzésen nagyon a tudása alatt teljesített a csapat, és szerencsére pár napon belül újra pályára lépünk, ahol lehet javítani – kezdte Klausz László. – Nagyon bízom benne, hogy az együttes másik arcát mutatja a Kecskemét ellen, és azt a formáját hozza, amit a Siófok előtt mutatott az elmúlt kilenc fordulóban.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink