Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újabb televíziós női rangadó

A Simple Női Liga 7. fordulójában rangadón lép pályára a listavezető ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ugyanis a fővárosba látogat, ahol a második helyezett MTK Budapest gárdájával találkozik. A mérkőzést vasárnap 19 órától az M4Sport élőben közvetíti.

Újabb televíziós női rangadó

Egy gól nélküli, hazai mérkőzés után, vasárnap a fővárosban lép pályára az ETO FC női csapata. Lányaink komoly erőpróba előtt állnak, ugyanis a tabella második helyezettje, az MTK lesz az ellenfél 19 órától. A kék-fehér együttes az előző körben vereséget szenvedett a DVTK gárdájától, ami azt jelentette, hogy a Puskás Akadémia elleni döntetlennel az ETO átvette a vezetést a tabellán az MTK-tól. Már csak azért is komoly presztízse lesz a találkozónak, hiszen a fővárosiak minden bizonnyal szeretnék visszaszerezni a vezető pozíciót.

Az MTK eddigi hat mérkőzéséből négyet megnyert, és egy-egy alkalommal játszott döntetlent, illetve szenvedett vereséget, és rosszabb gólkülönbsége miatt jelenleg az ETO FC mögött áll a második helyen. Menczeles Iván vezetőedző sokkal nagyobb koncentrációt vár el játékosaitól, mint az előző fordulóban, hiszen egyértelmű cél, hogy a találkozó után is a táblázat élén maradjon a csapat.

- Nagyon nagy utat tett meg csapatunk, hiszen mindenki tudja, hogy honnan indultunk, és jelenleg hova tartunk – kezdte Menczeles Iván. – Hatalmas büszkeséggel tölt el mindenkit, hogy vezetjük a tabellát, de igazából egyelőre ez csak részsiker. Azt mondtam a lányoknak is, hogy sokkal könnyebb valamit megszerezni, mint megtartani, mi pedig most arra készülünk, hogy megtartsuk a vezető helyünket. Az viszont biztos, hogy sokkal jobb teljesítményt kell nyújtanunk, mint a múlt héten tettük, támadásban és védekezésben egyaránt. Az MTK ellen kell bebizonyítanunk, hogy sokkal jobb teljesítményre vagyunk képesek, mint ahogy játszottunk a Puskás ellen. Bár tudjuk, hogy hétvégi ellenfelünknek rosszul sikerült az elmúlt két mérkőzése, már csak emiatt is nagyon elszántak lesznek, és ellenünk akarnak javítani. Vannak problémáink, de aki pályára lép vasárnap, annak a legjobb teljesítményét kell nyújtania. Nagy önbizalommal kell pályára lépnünk, hiszen nem véletlenül vezetjük a tabellát. A televíziós közvetítés miatt lehetőségünk van nagy nyilvánosság előtt népszerűsíteni a női futballt, forró szívre és hideg fejre lesz szükségünk.

További híreink

Érett játékkal fölényes győzelem

Érett játékkal fölényes győzelem

A Simple Női Liga 8. fordulójában a Haladás Viktória látogatott az ETO Parkba, ahol már az első félidőben sikerült megszereznünk az előnyt, majd a második játékrészben magabiztossá tettük a győzelmet.

Zöld-fehérek rangadója

Zöld-fehérek rangadója

A Simple Női Liga 8. fordulójában zöld-fehér rangadót rendeznek, ugyanis a Haladás Viktória gárdáját fogadja az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, az ETO Park „camping” pályáján, szombaton 12 órától.

Nagy kihívások előtt

Nagy kihívások előtt

Négy ETO-játékos kapott helyet a soron következő két világbajnoki-selejtezőre készülő magyar felnőtt válogatottban. A Skócia és Feröer-szigetek elleni mérkőzésen Szőcs Rékára, Németh Lorettára, Kovács Laurára és Savanya Csillára számít Margret Kratz szövetségi kapitány.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink