Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U17

ETO FC Győr-MTK 2-1 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Talabér.

ETO FC: Sebők – Kelemen (Török), Ivanicja (Bíró), Kulcsár, Kráz, Vingler, Balogh Á., Klausz, Vidnyánszky (Huszár), Bajtel (Bánáti), Moharos (Balajthy). Edző: Laczkó János.

Gsz.: Vidnyánszky, Huszár.

Laczkó János: - Az első félidőben többet tettünk a gólszerzésért, bár egy kihagyott büntető ellenére sem torpantuk meg. Lélektani szempontból jókor szereztük meg a második gólunkat. A mérkőzés végén egy elkerülhető gólt kaptunk. A hozzáállásunkat és a kezdeményező készségünket dicséret illeti.

U16

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 3-1 (1-1)

Felcsút. V.: Karsai.

ETO FC: Maszlavér - Selyem (Komenda), Umathum, Horváth B., Mikolay, Gönye (Német), Tollár (Póczik), Herczeg, Babulják, Hancz (Vukk), Bakó. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Bakó.

Bognár Zsolt: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk, egy hasonló erőkből álló csapat ellen. A csapat játéka nagyon rendben volt, ami a labdabirtoklást illeti, de az egyéni védekezésünk, és a helyzetkihasználásunkba voltak hibák, aminek köszönhető, hogy vereséget szenvedtünk. Az eredmény egyedül, amiben fölénk nőtt a Puskás Akadémia, de nekem sokkal fontosabb a mutatott játék, amihez gratulálok a csapatnak, de sokat kell még fejlődni, hogy az ilyen mérkőzéseket megnyerjük. Gratulálunk a Puskás Akadémiának a győzelemhez!

 

U15

ETO FC Győr - PMFC 2-0 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Vőcsei.

ETO FC: Kocsis - Varga Máté, Koncz, Csiszár, Garai (Gueth), Pénzes, Pálfalvi, Varga Márton (Árpási), Molnár (Szijjártó Ábel), Barna (Szerémi), Turcsik (Kovács T.). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Szijjártó Ábel, Pálfalvi.

Máté Győző: - Egész mérkőzésen mezőnyfölényben játszottunk, több lehetőségünk akadt, de csak a találkozó végén sikerült feltörni szervezett ellenfelünket. Gratulálok játékosaimnak a megérdemelt győzelemhez, és sok sikert kívánok korábbi csapatomnak!

 

U14

Honvéd-MFA - ETO FC Győr 4-0 (3-0)

Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ. V.: Király.

ETO FC: Varga B. (Hajczinger) – Havasi, Somogyi, Mészáros, Prettenhoffer, Lukácsy, Molnár (Hideg), Algács (Csiszár), Méhes, Farkas D. (Szabó L.), Pázmány (Csizmazia). Edző: Tuifel Péter.

Tuifel Péter: - Az első félóra játékában voltak biztató momentumok, de a pontrúgásból kapott első gól után elvesztettük a fonalat, aminek 3-0-ás hazai vezetés lett az eredménye a félidőig. A második játékrészben már nehezen tartottuk meg a labdát, és bár azért ott is akadt néhány szép játék a részünkről, fölénk kerekedett a Honvéd.

 

U13

MOL Videoton FC - ETO FC Győr 0-2

Székesfehérvár. V.: Vitányi.

ETO FC: Almási - Horváth V., Mádi, Csernyi, Kiss B., Hernádi, Lakakisz, Czuppon. Tóth-Ludvai. Cserék: Lengyel, Mitring, Vitális, Béres, Ölbei, Steszli. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Lakakisz (2).

Lakatos Attila: - A múlt heti mérkőzés után majdnem elhittük, hogy jók vagyunk... A legnagyobb baj, hogy még majdnem én is... Erre jön egy jó ellenfél, aki felszabadult játékával nagyon nehéz nyolcvan perc elé állított minket, a mérkőzés alatt a labdakihozatalaink görcsösek voltak, idegesek, kapkodóak voltunk, a középpályásaink védekezésben csak keresték a megfelelő területeket. A mérkőzés nagy részében a Vidi birtokolta többet a labdát, de pozitívum, hogy az ellentámadásainkban, kontráinkban végig nagy veszély volt, több nagy helyzetünk, kapufánk közül egyik sem befelé pattant, viszont a mi kapunk előtti nehéz szituációkból rendszeresen jól jöttünk ki. Ma kevesebbet tudtunk kezdeményezni, de a csapat játékosainak egyéni kvalitásai jókor segítettek rajtunk. Parisz szenzációs, félpályáról szerzett találata után azt gondoltam, hogy kicsit megnyugszunk majd, de erre egészen a 68.percig, a második gólunkig várni kellett, és így az utolsó 10 percre már kicsit a labdarúgás szebbik oldaláról is jeleskedtünk. Tíz hete edzünk mi is, a kezdőcsapatban hat nyáron érkezett új játékos kapott lehetőséget, de türelmesek vagyunk a fiúkkal, az automatizmusok folyamatosan fognak csak kialakulni. Lakakisz Parisz szenzációs góljai és Hernádi Benjamin dinamikus előre játéka kiemelkedett az összességében közepes teljesítményt nyújtó csapatunkból.

 

U10 – Dunamenti Liga

Kulcsár Zsolt, edző: - Három mérkőzésen sok játéklehetőséget kapott mindenki, ahol szép gólókat szereztünk.

 

U9 – Dunamenti Liga

Csonka Gyula, edző: - Megkezdtük U9-es szereplésünket a Dunamenti Ligában. Vegyes érzelmekkel távoztunk, mert rúgtunk szép gólokat, de játékban döcögött a szekér.

U8 – Dunamenti Liga

Nagy Tamás, edző: - Mindhárom mérkőzésünk nagyon izgalmas volt. Végig nagy nyomás alatt játszottak a gyerekek, amit még szoknunk kell. Helyenként szép támadásokat vezettünk, de a befejezéseknél jobban kell figyelni, hogy több gólt tudjunk rúgni. Szeretném kiemelni Horváth Ádám és Oross Ármin játékát.

 

Leány U19 (09.22)

ETO FC Győr – MTK Budapest 3-1 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Dombi.

ETO FC: Borók - Altricter (Szabó Sz.), Kránicz, Smuk, Szatmári, Virág, Feketevízi, Nagy K., Gaál, Vida, Győri (Hideghéti). Edző: Süle János.

Gsz.: Feketevízi (2), Gaál.

Süle János: - Az első félidőben gyors góllal sikerült vezetést szereznünk, de érthetetlen módon ez az MTK-t motiválta jobban. Középpályánk nem hozta a tőlük elvárhatót, sok volt a technikai hiba, és a futóteljesítményekben is alulteljesítettünk ezen csapatrészben. Ennek ellenére ez a félidő két azonos játékerőt képviselő csapat párharcát hozta. Szünetben két pozícióban is cseréltünk, ennek eredményeként játékban sikerült ellenfelünk fölé nőni, ami már gólokban is megmutatkozott. Összességében jó iramú mérkőzésen, megérdemelten nyertünk egy jól játszó MTK ellen.

 

Leány U19 (09.26.)

PMFC – ETO FC Győr 0-12 (0-5)

Pécs, PMFC Kovácstelep Sporttelep. V.: Petkó.

ETO FC: Borók (Óvári) – Smuk, Süveges (Dombi), Feketevízi, Virág, Szabó Sz. (Hideghéty), Győri (Tóth S.), Nagy K., Gaál, Kránicz (Rozs), Szatmári. Edző: Süle János.

Gsz.: Feketevízi (4), Győri (2), Hideghéty (2), Süveges, Nagy K., Gaál, Rozs.

 

Leány U17

ETO FC Győr – PMFC 5-1 (2-1)

Győr, ETO Park. V.: Füredi.

ETO FC: Kovács L. – Varga V. (Dombi), Kuntzl, Máthé (Horváth J.), Sulyok, Rozs (Hideghéty), Konrád, Gyürü-Gehrig, Petrovics, Hécz (Patyi), Szabó F. Edző: Rácz Zsófia.

Gsz.: Hideghéty (2), Petrovics (2), Szabó F.

Rácz Zsófia: - Az első félidőt kapkodva kezdtük. Sok volt a pontatlanság, de ennek ellenére mi szereztük meg az első két gólt. A szünetben rendeztük sorainkat, megbeszéltük, hogy miben kell javítani és ez a második félidei játékunkban meg is látszott. Növelni tudtuk az előnyünket, így egy magabiztos, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a lányoknak!

 

Leány U15

ETO FC Győr – PMFC 1-3 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Grill.

ETO FC: Bán - Halmai, Ézsely, Domján (Krasznai), Stróbli, Kovalter, Mohácsi, Hordósi (Flígh), Büki, Szilvás (Kéri), Szabó P. Edző: Újvári Krisztina.

Gsz.: Kovalter.

Újvári Krisztina: - Az első félidőben nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, viszont nagyon sok helyzetet hagytunk ki, így nem született gól ebben a játékrészben. A második félidőben a Pécs átvette az irányítás, ezáltal meg is szerezték a vezetést, amit újabb gól követett.  A mérkőzés utolsó részében szereztünk egy szépítő gólt, ezzel alakult ki a végeredmény.


Leány U11 - Bozsik torna
Szabó Tibor, edző: A hétvégén Győrújfalun, Bozsik tornán, kiválóan szerepelt az ETO U11-es leánycsapata fiú csapatok ellen. Az oklevelet Szűcs Panni kapta szenzációs játékáért. Hajrá ETO!


További híreink

Újabb három ifista az NB III-ban

Újabb három ifista az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia csapatában több olyan labdarúgó is bemutatkozott már, akik a korosztályos együttesekben is pályára léphetnek még, ugyanis életkorukból adódóan akár az U19-es vagy az U17-es gárdában is szerepelhetnek.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is folytatódott a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Szeptember hónap legjobb utánpótlás-játékosai

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink