Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kimaradt helyzetek, elmaradt győzelem

A Simple Női Liga 6. fordulójában az újonc Puskás Akadémia gárdáját fogadta az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol gól nélküli első félidő után a második játékrészben sem született találat, így gól nélküli döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Kimaradt helyzetek, elmaradt győzelem

ETO FC Győr – Puskás Akadémia FC 0-0

Győr, ETO Stadion. V.: Bognár (Török, Kovács P.)

ETO FC Győr: Szőcs R.- Tillinger (Fél P. 80’), Kovács L., Nagy F., Németh L., Rácz Zs., Savanya, Oláh A., Öreg (Feketevízi 75’), Süle, Nagy L. (Vida 62’) Vezetőedző: Menczeles Iván.

Puskás Akadémia: Pongrácz – Palakovics, Bokor (Tuza 46’), Siquirea, Szémán-Tóth, Krascsenics (Sinka 69’), Tamók, Sena, Shurina (Kovács E. 59’), Nagy L., Mayer. Vezetőedző: Halászi Kinga.

A Puskás Akadémia kezdte jobban kezdte a mérkőzést, egy lövés után Szőcs kapust lőtték telibe. Jó negyedóra játék után az ETO került közel a vezető gól megszerzéséhez, amikor Kovács L. adott nagyszerű labdát Sülének, aki a keresztlécet lőtte telibe. Az első félidő a hosszabbításig nagyjából eseménytelenül telt, amikor a hosszabbítás második percében Németh Loretta indította Sülét, aki tiszta ziccerben a kapu fölé bombázott. Ezzel az első játékrész véget is ért. A 64. percben Németh Loretta ment el a bal szélen, majd visszagurított, amire Rácz Zsófia érkezett, aki eltolta a labdát, ám két vendég védő elütötte, de a játékvezető mégis kifelé ítélt szabadrúgást. A 70. percben Németh Loretta veszélyeztetett, ám jobblábas lövését szögletre mentette Pongrácz kapus. A továbbiakban már egyik kapu sem forgott veszélyben, így gól nélküli döntetlennel ért véget a találkozó.

Menczeles Iván: - Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk, az is lett belőle. Az első félidő minősíthetetlen játékot hozott, minden szituációban lemaradtunk, bár ebben a játékrészben is volt két nagy lehetőségünk, többek között kapufánk. A második játékrészre rendbe tettük a csapatot, akkor volt több lehetőségünk, de gólt ekkor sem tudtunk szerezni, pedig azért megvolt a lehetőségünk. Látszott az, amitől tartottam, hogy a válogatottból visszatért játékosok fáradtak voltak, habár nem ez volt a fő szempont, összességében nem játszottunk olyan ötletesen és olyan támadójátékkal, mint ami ránk jellemző, ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Igazából nem lehetünk elégedetlenek, mert hat meccsen egy gólt kaptunk, most sem kaptunk gólt, de sajnos ma a támadójátékunk nem volt acélos, így nem tudtunk három pontot szerezni.  

További híreink

Érett játékkal fölényes győzelem

Érett játékkal fölényes győzelem

A Simple Női Liga 8. fordulójában a Haladás Viktória látogatott az ETO Parkba, ahol már az első félidőben sikerült megszereznünk az előnyt, majd a második játékrészben magabiztossá tettük a győzelmet.

Zöld-fehérek rangadója

Zöld-fehérek rangadója

A Simple Női Liga 8. fordulójában zöld-fehér rangadót rendeznek, ugyanis a Haladás Viktória gárdáját fogadja az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, az ETO Park „camping” pályáján, szombaton 12 órától.

Nagy kihívások előtt

Nagy kihívások előtt

Négy ETO-játékos kapott helyet a soron következő két világbajnoki-selejtezőre készülő magyar felnőtt válogatottban. A Skócia és Feröer-szigetek elleni mérkőzésen Szőcs Rékára, Németh Lorettára, Kovács Laurára és Savanya Csillára számít Margret Kratz szövetségi kapitány.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink