Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Brazil és amerikai légiósokkal érkezik Győrbe a Puskás Akadémia

Két hét szünet után folytatódik a Simple Női Liga, ahol az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata az újonc Puskás Akadémia gárdáját fogadja szombaton 16 órától az ETO Stadionban.

Brazil és amerikai légiósokkal érkezik Győrbe a Puskás Akadémia

A válogatott szünet után újra bajnoki fordulót rendeznek a női NB I-ben, ahol az ETO FC a tavalyi másodosztályú bajnok Puskás Akadémia gárdáját fogadja. Csapatunk remek formának örvend, ugyanis az elmúlt öt mérkőzését egyaránt megnyerte, amelyeken meggyőző játékot mutatott be. Szombaton a Puskás Akadémia ellen is hasonló produkcióra lesz szükség, ugyanis hiába áll jelenleg a tabella utolsó helyén a felcsúti gárda, folyamatosan erősödik a kerete, amit az is bizonyít, hogy az utolsó két mérkőzésükön mindkétszer döntetlenre végeztek, ráadásul legutóbb az egyik bajnoki esélyes MTK ellen értek el 2-2-es végeredményt úgy, hogy a 82. percig vezetni tudtak. Keretükben több brazil és amerikai légiós is megtalálható, úgyhogy nagyon oda kell figyelni az egész kilencven perc során. Menczeles Iván vezetőedző bízik benne, hogy folytatni tudják a megkezdett sikerszériát, és ennek jegyében készültek az elmúlt időszakban.

- Nagyon bízom benne, hogy ez a két hét szünet nem fogja befolyásolni csapatunk eredményességét, és tovább tudjuk folytatni azt a sorozatot, amit elkezdtünk – mondta Menczeles Iván. – Más szempontból hatalmas büszkeség, hogy ennyi játékost tudtunk adni a felnőtt- és az utánpótlás-válogatottnak. Úgy kell hozzáállni ehhez a mérkőzéshez is, ahogy eddig tettük, és ahogy egy jó csapatnak kell, aminek nagy céljai vannak. Kreatív támadójátékra lesz szükségünk, de természetesen a stabil védekezésünknek is meg kell lennie. Szerencsére olyan játékosaink vannak, akik igazi harcosok, csak a győzelemre koncentrálnak és nagyon bíznak egymásban, igazi karakterek. Ettől függetlenül nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a Puskás folyamatosan fejlődik és erősödik. Nem úgy kezdték a bajnokságot, ahogy eltervezték, két-három NB I-es rutinnal rendelkező játékost szerződtettek, és sok fiatallal szerepeltek. Ám rájöttek, hogy ez nem elég, így gyorsan igazoltak több minőségi külföldi labdarúgót, így már erősebb csapatuk lett. Ezt be is bizonyították az MTK ellen, hiszen ott könnyen nyerhettek is volna, Sérülés is nehezíti a dolgunkat, Tiffany Cameron nem lehet velünk, de megpróbáljuk pótolni.

További híreink

Érett játékkal fölényes győzelem

Érett játékkal fölényes győzelem

A Simple Női Liga 8. fordulójában a Haladás Viktória látogatott az ETO Parkba, ahol már az első félidőben sikerült megszereznünk az előnyt, majd a második játékrészben magabiztossá tettük a győzelmet.

Zöld-fehérek rangadója

Zöld-fehérek rangadója

A Simple Női Liga 8. fordulójában zöld-fehér rangadót rendeznek, ugyanis a Haladás Viktória gárdáját fogadja az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, az ETO Park „camping” pályáján, szombaton 12 órától.

Nagy kihívások előtt

Nagy kihívások előtt

Négy ETO-játékos kapott helyet a soron következő két világbajnoki-selejtezőre készülő magyar felnőtt válogatottban. A Skócia és Feröer-szigetek elleni mérkőzésen Szőcs Rékára, Németh Lorettára, Kovács Laurára és Savanya Csillára számít Margret Kratz szövetségi kapitány.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink