Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt hétvégén folytatódtak a bajnokságok utánpótlás-csapataink számára, emellett a legkisebbeknek is megkezdődtek a Bozsik fesztiválok és tornák.

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr – DVTK 2-3 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Wittner.

ETO FC: Kantó - Lasz, Csáki, Óvári, Kovács Z., Tóth R. (Major), Urblik, Klausz (Ignácz), Mitring, Bakos (Lacza), Erdei. Edző: Antonio Munoz.

Gsz.: Erdei, Csáki.

Antonio Munoz: - Egy félidei jó játékunk után sok hibát követtünk el védekezésben, melyeket ellenfelünk egy szabadrúgás és tizenegyes formájában kihasznált, és előnyre tett szert. Ezt egy szép fejessel még egalizáltuk, de egy kontrát végig játszva, melyből gólt rúgtak, elvesztettük a mérkőzést.

 

U17

Gyirmót FC Győr - ETO FC Győr 1-2 (0-1)

Győr, Gyirmót. V.: Nemes.

ETO FC: Sebők - Kelemen, Horváth B., Kulcsár, Kráz, Balogh Á., Vingler, Bánáti (Fekete), Huszár, Bajtel (Bíró), Moharos (Balajthy). Edző: Laczkó János.

Gsz.: Bajtel, Kulcsár.

Laczkó János: - Jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapatnak akadtak lehetőségeik. A fordulópontokból mi jöttünk ki jobban, és ha jobban koncentrálunk, több gólt is szerezhettünk volna. A mérkőzés végén az ellenfél nyomására jól reagáltunk, és összességében ezt a hozzáállást kell tovább vinnünk.

 

U16

ETO FC Győr – Paksi FC  1-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Závotka.

ETO FC: Maszlavér - Selyem (Komenda), Umathum, Horváth B., Mikolay, Gönye, Tollár (Poczik), Herczeg, Babulják, Hancz (Vukk), Bakó. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Hancz.

Bognár Zsolt: - Nehéz ilyen mérkőzés után bármit is mondani. Az első néhány perc bizonytalansága és a bekapott gól ellenére csak dicséret illeti a csapatot, mert minden tekintetben az ellenfél fölé nőtünk, és a játék képe alapján többet érdemeltek volna. Védekezésben egy hibának volt, amit kihasznált ellenfelünk, támadásban viszont több nagy helyzetünkből csak egyet sikerült belőni, ami ma egy pontra volt elég. Ennek ellenére számomra a csapat mai játéka győzelemmel ért fel és ehhez gratulálok is mindenkinek.

U15

Paksi FC - ETO FC Győr 3-1 (1-1)

Paks, Paksi FC Stadion. V.: Pekoli.

ETO FC: Papp - Zója-Katona, Varga Máté, Csiszár (Koncz), Garai (Szijjártó Áron), Pénzes, Pálfalvi (Árpási), Varga Márton, Szerémi (Kovács T.), Barna (Molnár B.), Szijjártó Ábel (Turcsik). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Pálfalvi.

Máté Győző: - Hullámzó volt a teljesítményünk, a mérkőzés nagy részében nem játszottunk jó szellemben, ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink, a kihagyott helyzetek viszont megbosszulták magukat.

 

U14

ETO FC Győr - FTC 3-2 (2-1)

Győr, ETO Park. V.: Szabados.

ETO FC: Varga B. – Havasi, Somogyi, Mészáros, Járeb, Lukácsy, Molnár Z. (Csiszár), Algács, Méhes, Farkas D. (Csizmazia), Pázmány. Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Mészáros (2), Pázmány.

Tuifel Péter: - Az első félidőben jól játszottak a srácok, a másodikban pedig jól küzdöttek. E két dolognak, és az edzésmunkájuknak a gyümölcse ez a győzelem. Nagyon megérdemelték, gratulálunk nekik!

 

U13

ETO FC Győr - Király SE 10-0

Győr, ETO Park. V.: Horváth Á.

ETO FC: Almási - Pécskai, Mádi, Csernyi, Kiss B., Hernádi, Lakakisz, Ölbei, Steszli. Cserék: Mitring, Vitális, Adi, Béres, Kovács B.

Gsz.: Adi (2), Hernádi (2), Ölbei (2), Steszli (2), Csernyi, Lakakisz.

Lakatos Attila: - Az első negyedet leszámítva - akkor még kissé lassan járattuk a labdát - végig jó ritmusban, sok kombinációval, kreatívan játszottunk, de ehhez kellett egy sportszerű ellenfél is. Szinte folyamatosan mi birtokoltuk a labdát, az ellenfél térfelén nyomás alatt is jó döntéseket hoztunk, sok átadással, türelmesen bontottuk a mérkőzés egész ideje alatt védekező ellenfelünket, amik után így sok lehetőséget is alakítottunk ki. Hosszú hét van mögöttünk két mérkőzéssel, sok utazással, de a hétközi edzéseken tovább építkezve, majd élesebb mérkőzéseken is folytatni akarjuk ezt az önbizalommal teli játékot.

U12

ETO FC Győr - Király SE 3-0

Győr, ETO Park. V.: Horváth Á.

ETO FC: Orbán - Vass, Bognár, Pálla, Schreiber, Kocsis, Mészáros Zs., Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Schmuck, Vasi, Varga B., Jakabovits. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Mészáros (2), Tóth-Ludvai.

Mondovics Dávid: - Kezdés előtt leszakadt az ég, ami “átrendezte” kicsit a pályát, de játékosaim nagyon jól alkalmazkodtak a vizes, csúszós műfűhöz, és remekül játszottunk az egész mérkőzésen! Végig szép támadásokat vezettünk, valamint labdavesztés esetén is nagyon jól támadtunk vissza és zártuk le a területeket az inkább kontrára berendezkedő vendégek előtt. Befejezésben tovább kell javulnunk, sok a kihagyott helyzet, de így is elégedett vagyok a játékkal és a hozzáállással. Gratulálok a srácoknak, egy jó erőkből álló csapatot sikerült legyőznünk, magabiztos játékkal!

 

U10

Bozsik fesztivál - Veszprém

Kulcsár Zsolt, edző: - Vasárnap Veszprémben két mérkőzést játszottunk, ahol sok játéklehetőséget kapott minden játékosunk, ami jól szolgálta a fejlődésüket.


U9

Bozsik fesztivál – Veszprém

Csonka Gyula, edző: - Két különböző erősségű csapat ellen, más-más mérkőzéseket játszottunk. Vegyes érzelmeim vannak, mert ma csak kis részben tudtuk azt focizni, amit gyakorolunk.

 

U8

Bozsik fesztivál – Üstökös Bácsa

Nagy Tamás, edző: - Az első Bozsik-fesztiválon felszabadultan játszottak a gyerekek, sok szép gólt rúgtak. Oklevelet kapott csapatunkból Oross Ármin, aki nagyon ügyesen irányította a többieket!

 

U7

Bozsik fesztivál – Üstökös Bácsa

Szántó Sándor, edző: - Hétvégén részt vettünk az első Bozsik fesztiválon, ahol remek volt a hangulat, mindenki jól érezte magát. Gratulálni szeretnék minden játékosomnak, nagyon ügyesen és bátran játszottak a pályán!

 

Leány U17

Astra-Activtek HFC-Üllő - ETO FC Győr 0-13 (0-7)

Budapest, Goldball Park. V.: Czakó.

ETO FC: Csóti - Kuntzl, Smuk, Máthé (Varga V.), Sulyok (Horváth J.), Rozs, Konrád (Patyi), Gyürü-Gehrig, Petrovics, Hideghéty (Dombi), Szabó F. (Hécz). Edző: Rácz Zsófia.

Gsz.: Rozs (4), Petrovics (4), Szabó F. (2), Sulyok, Hécz, Hideghéty.

Rácz Zsófia: - Mindkét félidőben a mi akaratunk érvényesült, amiken szép gólokat szereztünk. Külön öröm, hogy sok olyan elemet láttam ismét vissza, amit az edzésen gyakoroltunk. A következő fordulóhoz kellő önbizalmat szereztünk. Gratulálok az egész csapatnak!

 

Leány U15 09.15.

ETO FC Győr – MTK 1-7 (1-3)

Győr, ETO Park. V.: Holpár.

ETO FC: Csóti - Halmai, Ézsely, Domján, Stróbli, Kovalter, Hordós, Büki (Kéri), Szabó P. (Neskov), Szabó F., Mohácsi (Flígh), Újvári Krisztina.

Gsz.: Hordós.

Újvári Krisztina: Az első félidőben fegyelmezetten játszottak a lányok, jól tartottuk a labdát, szép támadás felépítést és egyéni mozdulatokat láthattunk. Nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, és egyet sikerült is gólra váltani. A másodim játékrészben lekéstünk egy ütemről, nem voltak pontosak a passzok. Mentálisan kisé elfáradtak a lányok. Ha az első félidő játékát hozzuk meg is lehetett volna a győzelem.

 

Leány U15 09.19.

Astra-Activtek HFC Üllő - ETO FC Győr 1-7 (0-2)

Budapest, Goldball Park. V.: Kerekes.

ETO FC: Bán - Halmai, Ézsely, Domján, Stróbli, Kovalter, Mohácsi (Flígh), Szilvás (Kéri), Büki, Szabó P. (Neskov), Hordós. Edző: Újvári Krisztina.

Gsz.: Büki (3), Kovalter (2), Ézsely, Hordós.

Újvári Krisztina: - Az első félidőben nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, így sikerült is megszereznünk a vezetést. A második játékrészben sokkal felszabadultabbak voltak a lányok, kellő önbizalomra tettük szert, és szebbnél szebb gólokat szereztünk. Szép egyéni megoldások is voltak, aminek kifejezetten örülök. Gratulálok a lányoknak!

 

Leány U7

Bozsik - Győrújfalu

 

További híreink

Újabb három ifista az NB III-ban

Újabb három ifista az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia csapatában több olyan labdarúgó is bemutatkozott már, akik a korosztályos együttesekben is pályára léphetnek még, ugyanis életkorukból adódóan akár az U19-es vagy az U17-es gárdában is szerepelhetnek.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is folytatódott a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Szeptember hónap legjobb utánpótlás-játékosai

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink