Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Priskin, Kalmár és a gyerekek

A napokban az U14-es és U15-ös fiataljaink Priskin Tamással és Kalmár Zsolttal találkoztak a Fehér Miklós Gimnázium egyik tantermében. A válogatott játékosok meséltek pályafutásukról, és sok jó tanáccsal látták el a jövő tehetségeit.

Priskin, Kalmár és a gyerekek

Tuifel Péter edző elmondta, a gyerekek nagy örömmel fogadták a lehetőséget, hogy két nemzetközi tapasztalattal rendelkező, válogatott játékossal beszélgethettek. Priskin és Kalmár felidézték a magyar válogatottban szerzett élményeiket, illetve pályafutásuk fontos fordulópontjait. Ezután a gyerekek kérdésekkel bombázták a játékosokat, akik mindenkinek szívesen válaszoltak, ráadásul sok hasznos tippet és tanácsot is megosztottak a fiatalokkal. A találkozó végén rengeteg közös kép készült, illetve mindenki gazdagabb lett egy Kalmár Zsolt autogram kártyával is. 

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink