Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nagyüzem a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián is!

Hétfőn megkezdte a felkészülést a győri Akadémia U13-U19-es korosztálya. Tuboly Frigyes, az ETO Akadémia igazgatója beszélt a felkészülés menetéről, a célokról és a változásokról.

Nagyüzem a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián is!

A héten elkezdődött a felkészülés a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia idősebb korosztályainál is. A fiatalok már most nagy erőkkel készülnek a bajnokik rajtra, de előbb még élettani felmérések, orvosi vizsgálatok, edzőmérkőzések és sok munka vár rájuk.

Tuboly Frigyes Akadémia igazgató elmondta, az ETO Park pályáinak felújítása és karbantartása miatt megoldást kellett találni az átmeneti helyhiányra, így ideiglenesen az U19-U17 korosztályok Bácsán, az U16-U15 korosztályok pedig Győrzámolyon készülnek.

-        Utánpótlás csapataink hétfőn megkezdték a felkészülést, a felújítások okozta pályahiány miatt a korosztályok zöme átmenetileg idegenben készül – mondta Tuboly Frigyes. –  A tervek szerint augusztusig elkészülnek a pályáink, így mindenki visszatérhet, és hazai környezetben folytatódhat a munka. Rengeteg új játékos érkezett, illetve folyamatosan jönnek próbajátékosok is, úgyhogy ez az időszak arról szól, hogy kialakítsuk a különböző korosztályos kereteket.

Több helyen történtek változások a szakmai stábokban, az U19-es csapat élére Antonio Muñoz spanyol szakember érkezett, az U15-ös korosztály pedig Máté Győző vezetésével kezdte meg a szezon előtti felkészülést.

-        Voltak érkezők és távozók is, örömteli hír, hogy két remek szakember érkezett Akadémiánkra, akiknek nagy tapasztalata van, így bízom benne, hogy tudnak segíteni a képzésben és versenyeztetésben – folytatta az igazgató. – Az U15-ös korosztálynál Máté Győző Pécsről érkezett, az U19-es korosztály élére pedig Antonio Muñoz került, aki korábban a Diósgyőr felnőtt csapatánál volt Fernando Fernandez segítője. Reményeink szerint a felnőtt futballba való átmenetben nagy segítségére lesz az ifista játékosoknak.

A célokkal kapcsolatban Tuboly Frigyes elmondta, a fókusz továbbra is a felnőtt futballba való integráláson van.

-        A célok idén sem változtak, szeretnénk, ha csapataink a legmagasabb szinten versenyeznének, illetve, ha minél több fiatalunk bemutatkozna a felnőtt együtteseinkben.

Nagyon fontos a felnőtt futballba való integrálás, kiváló példa erre Kerkez Milos, aki a napokban bemutatkozott az AC Milan felnőtt csapatában, sőt, két gólt is lőtt, nagyon büszkék vagyunk rá – mondta zárásként Tuboly Frigyes.

A korosztályok felkészülési mérkőzéseit hamarosan publikáljuk. Eredményes felkészülést kívánunk csapatainknak!

További híreink

Sikeres játék a Fradi ellen, majd csobbanás a Balatonban

Sikeres játék a Fradi ellen, majd csobbanás a Balatonban

Szabó Tibor leány csapatai kedden délelőtt a Ferencváros korosztályos együtteseivel mérkőztek meg Balatonlellén, ahová az ETO FC egyik csapatbuszával utaztak. Az U13-as gárda döntetlenre végzett, míg az egy évvel idősebbek győztesen hagyták el a pályát, a nyári kánikulában lejátszott mérkőzés után pedig jöhetett a jól megérdemelt csobbanás a Balatonban.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt héten minden korosztályunk számára véget értek a bajnokság küzdelmei.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is véget ért a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink