Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Születésnapja alkalmából Fehér Miklósra emlékeztünk

Fehér Miklós 42. születésnapja alkalmából az ETO FC és a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia képviseletében klubunk koszorúzást tartott, megemlékezett a tragikusan fiatalon elhunyt egykori játékosunkról, akadémiánk névadójáról.

Születésnapja alkalmából Fehér Miklósra emlékeztünk

Kedden 42. születésnapja alkalmából Fehér Miklósról emlékezett meg az ETO-család. Egykori kiváló támadónk sírjánál az ETO FC képviseletében Hannich Péter sportigazgató, Klausz László vezetőedző, Popovits Pál asszisztens edző, Kovács Krisztián és Farkas Balázs játékosok, míg a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia részéről Tuboly Frigyes akadémia igazgató, Hector Martinez Quijeiro szakmai igazgató, és Bognár Zsolt utánpótlás edző helyezett el koszorút.

„Örökre velünk maradsz, őrizzük mosolyodat!”

További híreink

Priskin, Kalmár és a gyerekek

Priskin, Kalmár és a gyerekek

A napokban az U14-es és U15-ös fiataljaink Priskin Tamással és Kalmár Zsolttal találkoztak a Fehér Miklós Gimnázium egyik tantermében. A válogatott játékosok meséltek pályafutásukról, és sok jó tanáccsal látták el a jövő tehetségeit.

Döntetlen a főpróbán

Döntetlen a főpróbán

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az élvonalbeli Kisvára ellen Priskin tizenegyes góljával még vezetett a szünetben, ám a második játékrészben a Kisvárda egy szabadrúgás után egyenlíteni tudott, így döntetlennel hangoltak a csapatok a bajnoki rajtra.

Biztató teljesítmény a főpróbán

Biztató teljesítmény a főpróbán

A bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az NB III-ra készülő ETO Akadémia. A szintén harmadosztályú Pápa ellen egy jó, és nagyon hasznos mérkőzést játszottak fiataljaink, ahol a második félidei játéknak köszönhetően megérdemelten nyertek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink