Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kulcsár gólpasszai

Negyedik felkészülési mérkőzésén 2-2-es döntetlen játszott a szaúdi élvonalban szereplő Al Hazen gárdája ellen a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese a második félidőben fordítani tudott, ám a vendégeknek még volt válasza a mérkőzés végén.

Kulcsár gólpasszai

Gól nélküli, ám ETO-fölényt hozó első félidő után, a második játékrészben a szaúdi csapat tudta megszerezni a vezetést, ám két gyors góllal csapatunk fordítani tudott. Az Al Hazem a hajrában egalizált, ám Klausz László csapata nagyon hasznos kilencven percen van túl a felkészülés szempontjából. A találkozón a második játékrészben állt be Kulcsár Kornél, aki nagyban hozzájárult az ETO eredményességéhez, ugyanis mind a két találatot ő készítette elő.

- Közeledünk a felkészülés végéhez, ahol azon van a hangsúly, hogy minél jobban összeálljon a csapat és a játékunk – kezdte Kulcsár Kornél. – Úgy gondolom, hogy ezen a találkozón sokkal támadóbban léptünk fel, mint az előző meccseken, és egyre jobban kezdünk összeszokni. Van még időnk a bajnoki rajtig, a hátralévő időben azon leszünk, hogy javítsuk a hibákat és a pótoljuk a hiányosságokat.

További híreink

Priskin, Kalmár és a gyerekek

Priskin, Kalmár és a gyerekek

A napokban az U14-es és U15-ös fiataljaink Priskin Tamással és Kalmár Zsolttal találkoztak a Fehér Miklós Gimnázium egyik tantermében. A válogatott játékosok meséltek pályafutásukról, és sok jó tanáccsal látták el a jövő tehetségeit.

Döntetlen a főpróbán

Döntetlen a főpróbán

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az élvonalbeli Kisvára ellen Priskin tizenegyes góljával még vezetett a szünetben, ám a második játékrészben a Kisvárda egy szabadrúgás után egyenlíteni tudott, így döntetlennel hangoltak a csapatok a bajnoki rajtra.

Biztató teljesítmény a főpróbán

Biztató teljesítmény a főpróbán

A bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az NB III-ra készülő ETO Akadémia. A szintén harmadosztályú Pápa ellen egy jó, és nagyon hasznos mérkőzést játszottak fiataljaink, ahol a második félidei játéknak köszönhetően megérdemelten nyertek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink