Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kulcsár gólpasszai

Negyedik felkészülési mérkőzésén 2-2-es döntetlen játszott a szaúdi élvonalban szereplő Al Hazen gárdája ellen a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese a második félidőben fordítani tudott, ám a vendégeknek még volt válasza a mérkőzés végén.

Kulcsár gólpasszai

Gól nélküli, ám ETO-fölényt hozó első félidő után, a második játékrészben a szaúdi csapat tudta megszerezni a vezetést, ám két gyors góllal csapatunk fordítani tudott. Az Al Hazem a hajrában egalizált, ám Klausz László csapata nagyon hasznos kilencven percen van túl a felkészülés szempontjából. A találkozón a második játékrészben állt be Kulcsár Kornél, aki nagyban hozzájárult az ETO eredményességéhez, ugyanis mind a két találatot ő készítette elő.

- Közeledünk a felkészülés végéhez, ahol azon van a hangsúly, hogy minél jobban összeálljon a csapat és a játékunk – kezdte Kulcsár Kornél. – Úgy gondolom, hogy ezen a találkozón sokkal támadóbban léptünk fel, mint az előző meccseken, és egyre jobban kezdünk összeszokni. Van még időnk a bajnoki rajtig, a hátralévő időben azon leszünk, hogy javítsuk a hibákat és a pótoljuk a hiányosságokat.

További híreink

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Túl van második bajnoki mérkőzésén is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol hiába sikerült korán vezetést szerezni, a Szeged a második félidőben fordítani tudott, amire sajnos már nem sikerült válaszolni.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK TAKARÍTÓ POZÍCIÓBA
Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Kedves Szurkolók! A jövő hét szerdai ETO FC - BFC Siófok bajnoki mérkőzés kezdési időpontja televíziós közvetítés miatt 19 óráról 17.45 órára módosult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink