Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Gólzáporos kezdés

Első hivatalos felkészülési mérkőzésén a másodosztály élcsapata, a Mol Fehérvár ellen lépett pályára az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol fölényes, 6-0-s győzelmet arattak a zöld-fehér lányok.

Gólzáporos kezdés

ETO FC Győr – Mol Fehérvár FC 6-0 (1-0)

Győr, ETO Park.

ETO FC Győr: Borok (Kovács Lea) - Fél P. (Kránicz), Kovács L., Tillinger (Fleck), Németh L., Savanya, Nagy F. (Sali), Öreg (Feketevízi), Nagy L. (Gaál), Süle, Oláh (Fél A.). Vezetőedző: Menczeles Iván.

Gsz.: Süle (3), Németh L. (2), Oláh.

Nem volt még teljes a gárda kerete, ugyanis különböző okok miatt ki kellett hagyni a mérkőzést Szőcs Rékának, Rácz Zsófiának, Vida Boglárkának, és a legújabb igazolásnak, Tiffany Cameronnak. Menczeles Iván csapata egész mérkőzésen mezőnyfölényben játszott. Az első félidőben is több helyzetet sikerült kialakítani, de azok nagy része ekkor még kimaradt. A második játékrészben már megvolt a kellő koncentráció az ellenfél kapuja előtt, sikerült értékesíteni a ziccereket. Külön pozitívumai a mérkőzésnek, hogy Süle Dóra is megtalálta a góllövő cipőjét, triplázni tudott a találkozón, Oláh Adrienn továbbra is eredményesen játszi, és az ETO régi-új játékosa, Németh Loretta is gólokkal tért vissza.

Menczeles Iván, vezetőedző: - A felkészülés ezen szakaszában szerettünk volna még könnyebb ellenféllel játszani. Nagyon lelkes, küzdős csapattal találkoztunk, de érződött az osztálykülönbség. A mai napon a támadásokat gyakorolhattuk, ugyanis ellentámadásra az ellenfélnek nem nagyon maradt ereje. Jól védekeztek, de mi rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Ezen a mérkőzésen kiderült, hogy nagyon pontatlanok vagyunk a kapu előtt, ugyanis több góllal is nyerhettünk volna. Látjuk, hogy min kell javítanunk, ezek leginkább az utolsó passzok és a pontrúgások utáni szituációk. Ettől függetlenül jó úton haladunk, az új játékosok beilleszkedtek, egységesek vagyunk, és úgy gondolom, ha így folytatjuk, akkor egy jó csapat válhat belőlünk.

Süle Dóra: - Úgy gondolom, mindig jó az első felkészülési mérkőzésen győzelemmel kezdeni. Összességében teljesítettük azt, amit a vezetőedzőnk kért. A mai meccsen a támadásra szerettünk volna nagyobb hangsúlyt fektetni. Voltak kisebb hibáink az utolsó passzoknál, lövéseknél néha nem volt meg a kellő koncentrációnk. Ezen mindenképp javítanunk kell. Nagy örömmel tölt el, hogy nekem is sikerült betalálnom, és remélem, a további felkészülési mérkőzéseken, és persze a bajnokságban is tudom majd segíteni a csapatot gólokkal. Gratulálok a lányoknak! Így folytatjuk tovább!

További híreink

Egy félidő fékkel, egy félidő gázzal

Egy félidő fékkel, egy félidő gázzal

Utolsó felkészülési mérkőzését a cseh bajnok ellen játszotta az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a mérkőzés végkimenetele már az eső félidőben eldőlt, ám a második játékrészben egyenrangú ellenfelei voltunk a Bajnokok Ligájára készülő együttesnek.

Főpróba a Slavia Praha ellen

Főpróba a Slavia Praha ellen

Újabb felkészülési mérkőzés szerepel az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapatának programjában. Hölgyeink ezúttal a Bajnokok Ligája szereplő Slavia Praha ellen lépnek pályára Csehországban szombaton 14 órától.

Kimaradtak a helyzetek

Kimaradtak a helyzetek

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az NB I-ben szereplő ETO FC Győr női labdarúgócsapata. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MTK-val találkoztak szerda délután Lipóton, ahol gólnélküli első félidő után az MTK a második félidőben szerzett találatával megnyerte a találkozót.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink