Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újra pályán hölgyek is!

Hétvégén első felkészülési mérkőzésén lép pályára a Simple Női Ligában szereplő ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata. Hölgyeink szombaton 10 órától a MOL Fehérvár FC gárdáját fogadják az ETO Park „kemping” pályáján.

Újra pályán hölgyek is!

Első alkalommal lép pályára edzőmeccsen a felkészülés megkezdése óta az idén alaposan megerősödött ETO FC női csapata. A szombati, MOL Fehérvár elleni mérkőzésen már természetesen pályára lépnek a klub új szerzeményei is, így Menczeles Iván vezetőedző képet kaphat róla, hogy együttese hol tart a felkészülésben.

A kemény edzések mellett, amelyeket a remek minőségű gönyűi pályán tart az együttes, egy alkalommal a helyi ifjúsági fiú gárdával is megmérkőztek a lányok, az első igaz felmérő viszont most lesz, a másodosztályú fehérvári együttes ellen. A győri csapatban a mezőnyjátékosok egészségesek, a kapus poszton viszont vannak gondok, hiszen Szőcs Réka beteg, Borók Dorina pedig kisebb sérüléssel bajlódik. Hír még az ETO háza tájáról, hogy megérkezett a csapat egyetlen idegenlégiósa, a kanadai-jamaicai csatár, Tiffany Cameron, aki hétfőn bekapcsolódik a közös munkába.

További híreink

Egy félidő fékkel, egy félidő gázzal

Egy félidő fékkel, egy félidő gázzal

Utolsó felkészülési mérkőzését a cseh bajnok ellen játszotta az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a mérkőzés végkimenetele már az eső félidőben eldőlt, ám a második játékrészben egyenrangú ellenfelei voltunk a Bajnokok Ligájára készülő együttesnek.

Főpróba a Slavia Praha ellen

Főpróba a Slavia Praha ellen

Újabb felkészülési mérkőzés szerepel az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapatának programjában. Hölgyeink ezúttal a Bajnokok Ligája szereplő Slavia Praha ellen lépnek pályára Csehországban szombaton 14 órától.

Kimaradtak a helyzetek

Kimaradtak a helyzetek

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az NB I-ben szereplő ETO FC Győr női labdarúgócsapata. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MTK-val találkoztak szerda délután Lipóton, ahol gólnélküli első félidő után az MTK a második félidőben szerzett találatával megnyerte a találkozót.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink