Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Arab ellenfél szombaton este Győrött

Negyedik felkészülési mérkőzésére készül a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese a szaúdi első osztályban szereplő Al Hazem csapatával találkozik az ETO Stadionban, szombaton 18 órától.

Arab ellenfél szombaton este Győrött

Újabb felkészülési mérkőzést játszik szombaton este az ETO FC. Csapatunk komoly erőfelmérő előtt áll, ugyanis a Győrben edzőtáborozó, szaúdi élvonalban szereplő Al Hazem gárdájával találkozik. Mivel rohamosan közeledik a bajnokság augusztus elsejei rajtja, Klausz László vezetőedző nagyon fontosnak tartja, hogy az új játékosok beépítése miatt is komoly ellenfelekkel mérje össze erejét csapata, így ez a kilencven perc, majd a jövő heti, Kisvárda elleni edzőmeccs is remek alkalom, hogy összeszokjon, és a jövőben eredményesen szerepeljen a gárda.

Úgy gondolom, rendben halad a felkészülésünk – mondta Klausz László. – Természetesen folyamatosan szeretnénk fejlődni, véleményem szerint legutóbb a Vasas ellen is sikerült egy értékes meccset játszani, ahol a hibák kijöttek, amikből tudunk tanulni. Sajnos vannak sérültjeink, ami nehezíti a dolgunkat és közbeszól a csapatösszeállításba, de reméljük, hogy a bajnoki rajtra mindenki megfelelő állapotba lesz.

A mérkőzés megtekintése ingyenes, a belépéshez a jelenleg hatályos jogszabályok értelmében védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatása szükséges!

További híreink

Priskin, Kalmár és a gyerekek

Priskin, Kalmár és a gyerekek

A napokban az U14-es és U15-ös fiataljaink Priskin Tamással és Kalmár Zsolttal találkoztak a Fehér Miklós Gimnázium egyik tantermében. A válogatott játékosok meséltek pályafutásukról, és sok jó tanáccsal látták el a jövő tehetségeit.

Döntetlen a főpróbán

Döntetlen a főpróbán

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az élvonalbeli Kisvára ellen Priskin tizenegyes góljával még vezetett a szünetben, ám a második játékrészben a Kisvárda egy szabadrúgás után egyenlíteni tudott, így döntetlennel hangoltak a csapatok a bajnoki rajtra.

Biztató teljesítmény a főpróbán

Biztató teljesítmény a főpróbán

A bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az NB III-ra készülő ETO Akadémia. A szintén harmadosztályú Pápa ellen egy jó, és nagyon hasznos mérkőzést játszottak fiataljaink, ahol a második félidei játéknak köszönhetően megérdemelten nyertek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink