Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Arab ellenfél szombaton este Győrött

Negyedik felkészülési mérkőzésére készül a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese a szaúdi első osztályban szereplő Al Hazem csapatával találkozik az ETO Stadionban, szombaton 18 órától.

Arab ellenfél szombaton este Győrött

Újabb felkészülési mérkőzést játszik szombaton este az ETO FC. Csapatunk komoly erőfelmérő előtt áll, ugyanis a Győrben edzőtáborozó, szaúdi élvonalban szereplő Al Hazem gárdájával találkozik. Mivel rohamosan közeledik a bajnokság augusztus elsejei rajtja, Klausz László vezetőedző nagyon fontosnak tartja, hogy az új játékosok beépítése miatt is komoly ellenfelekkel mérje össze erejét csapata, így ez a kilencven perc, majd a jövő heti, Kisvárda elleni edzőmeccs is remek alkalom, hogy összeszokjon, és a jövőben eredményesen szerepeljen a gárda.

Úgy gondolom, rendben halad a felkészülésünk – mondta Klausz László. – Természetesen folyamatosan szeretnénk fejlődni, véleményem szerint legutóbb a Vasas ellen is sikerült egy értékes meccset játszani, ahol a hibák kijöttek, amikből tudunk tanulni. Sajnos vannak sérültjeink, ami nehezíti a dolgunkat és közbeszól a csapatösszeállításba, de reméljük, hogy a bajnoki rajtra mindenki megfelelő állapotba lesz.

A mérkőzés megtekintése ingyenes, a belépéshez a jelenleg hatályos jogszabályok értelmében védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatása szükséges!

További híreink

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Túl van második bajnoki mérkőzésén is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol hiába sikerült korán vezetést szerezni, a Szeged a második félidőben fordítani tudott, amire sajnos már nem sikerült válaszolni.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK TAKARÍTÓ POZÍCIÓBA
Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Kedves Szurkolók! A jövő hét szerdai ETO FC - BFC Siófok bajnoki mérkőzés kezdési időpontja televíziós közvetítés miatt 19 óráról 17.45 órára módosult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink