Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Összeállt a WKW ETO FC Győr felkészülési programja. A hét elejétől, az élettani felmérések után, már   megkezdődtek az edzések Klausz László vezetésével. Az első felkészülési mérkőzését július 3-án játssza a csapat, amit majd ezután még négy találkozó követ, melyek egy kivétellel az ETO Stadionban kerülnek megrendezésre. Három szlovák mellett, két magyar gárdával találkoznak Priskinék a felkészülés során. A pontos kezdési időpontokról később adunk tájékoztatást!


Program:

2021. július 3. (szombat) WKW ETO FC Győr – FK Dukla Banksá Bystrica (szlovák II. osztály)

2021. július 10. (szombat) WKW ETO FC Győr – STK Samorín (szlovák II. osztály)

2021. július 14. (szerda) WKW ETO FC Győr – Vasas FC

2021. július 17. (szombat) WKW ETO FC Győr – FK Pohronie (szlovák I. osztály)

2021. július 24. (szombat) Kisvárda Master Good – WKW ETO FC Győr (helyszín: Budapest)

2021. augusztus 1. (vasárnap) MERKANTIL BANK LIGA #1. FORDULÓ

További híreink

Priskin, Kalmár és a gyerekek

Priskin, Kalmár és a gyerekek

A napokban az U14-es és U15-ös fiataljaink Priskin Tamással és Kalmár Zsolttal találkoztak a Fehér Miklós Gimnázium egyik tantermében. A válogatott játékosok meséltek pályafutásukról, és sok jó tanáccsal látták el a jövő tehetségeit.

Döntetlen a főpróbán

Döntetlen a főpróbán

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az élvonalbeli Kisvára ellen Priskin tizenegyes góljával még vezetett a szünetben, ám a második játékrészben a Kisvárda egy szabadrúgás után egyenlíteni tudott, így döntetlennel hangoltak a csapatok a bajnoki rajtra.

Biztató teljesítmény a főpróbán

Biztató teljesítmény a főpróbán

A bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az NB III-ra készülő ETO Akadémia. A szintén harmadosztályú Pápa ellen egy jó, és nagyon hasznos mérkőzést játszottak fiataljaink, ahol a második félidei játéknak köszönhetően megérdemelten nyertek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink