Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Új játékossal erősítette védelmét a WKW ETO FC Győr dr. Fodor Ferenc személyében, aki profi labdarúgó pályafutása mellett, 2018-ban jogi doktori címet is szerzett. Fodor szülővárosában a Pécsi MFC-nél kezdte a felnőtt focit, játszott NB I-ben és NB II-ben is, megfordult még az angol Oldham Athleticnél, illetve a Kozármisleny, a Puskás Akadémia és a Kisvárda csapataiban, a legutóbbi négy szezonban pedig a Nyíregyháza Spartacus színeiben lépett pályára. 

-  Győzni jöttem Győrbe, az első számú célom, hogy egy sikeres csapat tagja legyek, és az ETO visszakerüljön a méltó helyére - mondta bemutatkozásakor Fodor Ferenc. - A győri vezetőség mindent megtett annak érdekében, hogy le tudjanak igazolni, nekem pedig ez nagyon fontos volt a döntés meghozatalakor. A klub hagyományai is imponálóak, itt minden körülmény adott ahhoz, hogy jó eredményt lehessen elérni, illetve az sem utolsó szempont, hogy a győri szurkolók szeretik a futballt, van érdeklődés a jó mérkőzések iránt.

További híreink

Priskin, Kalmár és a gyerekek

Priskin, Kalmár és a gyerekek

A napokban az U14-es és U15-ös fiataljaink Priskin Tamással és Kalmár Zsolttal találkoztak a Fehér Miklós Gimnázium egyik tantermében. A válogatott játékosok meséltek pályafutásukról, és sok jó tanáccsal látták el a jövő tehetségeit.

Döntetlen a főpróbán

Döntetlen a főpróbán

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az élvonalbeli Kisvára ellen Priskin tizenegyes góljával még vezetett a szünetben, ám a második játékrészben a Kisvárda egy szabadrúgás után egyenlíteni tudott, így döntetlennel hangoltak a csapatok a bajnoki rajtra.

Biztató teljesítmény a főpróbán

Biztató teljesítmény a főpróbán

A bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az NB III-ra készülő ETO Akadémia. A szintén harmadosztályú Pápa ellen egy jó, és nagyon hasznos mérkőzést játszottak fiataljaink, ahol a második félidei játéknak köszönhetően megérdemelten nyertek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink