Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Köszöntöttük a gólkirályt

Hannich Péter, az ETO sportigazgatója, köszöntötte a szabadságáról visszatérő Priskin Tamást NB II-es gólkirályi címe alkalmából.

Köszöntöttük a gólkirályt
Csapatkapitányunk egyedileg készített trófeát vehetett át a korábbi NB I-es gólkirálytól. Hatalmas büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Priskin nem csupán gólkirály lett, de a bajnokság legjobb játékosának is megválasztották!
Játékosunknak még egy éves élő szerződése van az ETO-val, így jó hír, hogy ősztől továbbra is győri zöld-fehérben folytatja a gólgyártást!

További híreink

Priskin, Kalmár és a gyerekek

Priskin, Kalmár és a gyerekek

A napokban az U14-es és U15-ös fiataljaink Priskin Tamással és Kalmár Zsolttal találkoztak a Fehér Miklós Gimnázium egyik tantermében. A válogatott játékosok meséltek pályafutásukról, és sok jó tanáccsal látták el a jövő tehetségeit.

Döntetlen a főpróbán

Döntetlen a főpróbán

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az élvonalbeli Kisvára ellen Priskin tizenegyes góljával még vezetett a szünetben, ám a második játékrészben a Kisvárda egy szabadrúgás után egyenlíteni tudott, így döntetlennel hangoltak a csapatok a bajnoki rajtra.

Biztató teljesítmény a főpróbán

Biztató teljesítmény a főpróbán

A bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az NB III-ra készülő ETO Akadémia. A szintén harmadosztályú Pápa ellen egy jó, és nagyon hasznos mérkőzést játszottak fiataljaink, ahol a második félidei játéknak köszönhetően megérdemelten nyertek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink