Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A gólkirály duplával zárt

Szombattól hivatalosan is NB III-as csapatnak vallhatja magát az ETO Akadémia, ugyanis az osztályozó első mérkőzéséhez hasonlóan, idegenben is 5-0-ra győzte le a Borsod megyei bajnok, Hidasnémeti VSC gárdáját.

A gólkirály duplával zárt

Egy hosszú és sikeres évet zárt le az ETO Akadémia azzal, hogy kettős győzelemmel, 10-0-s gólkülönbséggel jutott túl a Hidasnémeti VSC elleni osztályozón. Ez azt jelenti, hogy a veretlenül megvívott bajnokság után, jövőre már az NB III-ban kezdhetik meg a szereplés akadémistáink. Nagyon sokat tett hozzá a csapat sikeres szerepléséhez Farkas Balázs, aki az osztályozó visszavágóján kétszer is a kapuba talált, s az együttes házi gólkirálya lett.

Szerencsére magabiztos előnnyel utazhattunk Hidasnémetibe – kezdte Farkas Balázs. – A visszavágón voltak nehezítő tényezők, többek között nagyon meleg volt, emellett néhol a pálya minősége sem volt tökéletes, de szerencsére ezeken a dolgokon túl tudtunk lépni, és remek hozzáállással, mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezen a mérkőzésen is nyerni tudjunk. Úgy gondolom, hogy az egész szezon során bárki lépett pályára a csapatban, mindig mindenki száz százalékot nyújtott, végig a győzni akarás jellemezte a csapatot, és már csak emiatt is sikerülhetett ilyen szépen zárni az évet, kivívni az NB III-as tagságot.

További híreink

Priskin, Kalmár és a gyerekek

Priskin, Kalmár és a gyerekek

A napokban az U14-es és U15-ös fiataljaink Priskin Tamással és Kalmár Zsolttal találkoztak a Fehér Miklós Gimnázium egyik tantermében. A válogatott játékosok meséltek pályafutásukról, és sok jó tanáccsal látták el a jövő tehetségeit.

Döntetlen a főpróbán

Döntetlen a főpróbán

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az élvonalbeli Kisvára ellen Priskin tizenegyes góljával még vezetett a szünetben, ám a második játékrészben a Kisvárda egy szabadrúgás után egyenlíteni tudott, így döntetlennel hangoltak a csapatok a bajnoki rajtra.

Biztató teljesítmény a főpróbán

Biztató teljesítmény a főpróbán

A bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az NB III-ra készülő ETO Akadémia. A szintén harmadosztályú Pápa ellen egy jó, és nagyon hasznos mérkőzést játszottak fiataljaink, ahol a második félidei játéknak köszönhetően megérdemelten nyertek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink