Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A gólkirály duplával zárt

Szombattól hivatalosan is NB III-as csapatnak vallhatja magát az ETO Akadémia, ugyanis az osztályozó első mérkőzéséhez hasonlóan, idegenben is 5-0-ra győzte le a Borsod megyei bajnok, Hidasnémeti VSC gárdáját.

A gólkirály duplával zárt

Egy hosszú és sikeres évet zárt le az ETO Akadémia azzal, hogy kettős győzelemmel, 10-0-s gólkülönbséggel jutott túl a Hidasnémeti VSC elleni osztályozón. Ez azt jelenti, hogy a veretlenül megvívott bajnokság után, jövőre már az NB III-ban kezdhetik meg a szereplés akadémistáink. Nagyon sokat tett hozzá a csapat sikeres szerepléséhez Farkas Balázs, aki az osztályozó visszavágóján kétszer is a kapuba talált, s az együttes házi gólkirálya lett.

Szerencsére magabiztos előnnyel utazhattunk Hidasnémetibe – kezdte Farkas Balázs. – A visszavágón voltak nehezítő tényezők, többek között nagyon meleg volt, emellett néhol a pálya minősége sem volt tökéletes, de szerencsére ezeken a dolgokon túl tudtunk lépni, és remek hozzáállással, mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezen a mérkőzésen is nyerni tudjunk. Úgy gondolom, hogy az egész szezon során bárki lépett pályára a csapatban, mindig mindenki száz százalékot nyújtott, végig a győzni akarás jellemezte a csapatot, és már csak emiatt is sikerülhetett ilyen szépen zárni az évet, kivívni az NB III-as tagságot.

További híreink

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia az előző fordulóban a tabella élmezőnyéhez tartozó Nagykanizsát fogadta, ahol ugyan jó játékot mutattak be fiataljaink, pontot nem sikerült szerezni a jó erőkből álló zalaiak ellen.

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága enyhített Borsos Filip szeptember 6-án kiszabott büntetésén, így játékosunk az MTK ellen már pályára léphet.

Szimcso Viktor távozik

Szimcso Viktor távozik

Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Szimcso Viktorral, így a játékos máshol folytatja pályafutását.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink