Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt héten minden korosztályunk számára véget értek a bajnokság küzdelmei.

Utánpótlás-híradó

U19

Budapest Honvéd MFA - ETO FC Győr 2-0 (2-0)

Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ. V.: Drabon.

ETO FC: Czingráber - Ignácz, Wágenhoffer, Molnár M., Tamás (Kovács Z.), Szabados (Fendrik), Rébék (Lasz), Hanzli, Erdei, Szalka (Marius), Varga M. (Major). Edző: Tóth László.

Tóth László: - A játék képe egész mérkőzésen hasonló volt, mint a legutóbbi hazai mérkőzésünkön. Hiába támadtunk végig nyolcvan percet, egy figyelmetlenség, és egy hibás játékvezetői döntés megpecsételte a mérkőzés kimenetelét. Győzelmet érdemeltünk volna, de ezt a játékot gólra játszák, és nem helyzetekre. Búcsúzhattunk volna győzelemmel is, de egy nagyon hosszú, és nehéz tavaszon vagyunk túl, és az egész éves teljesítményhez csak gratulálni tudok a csapatnak, és megköszönni a játékosok kitartó munkáját! A kiöregedő játékosainknak pedig sok sikert a jövőben!

 

U17

Illés Akadémia - ETO FC Győr 2-7 (1-5)

Répcelak, Szarka Zoltán Sporttelep. V.: Cservölgyi.

ETO FC: Kiss Á. – Bognár (Zsédely), Csáki, Urblík, Óvári, Tuboly (Fekete M.), Horváth M., Németh O., Deákovits, Mázsás, Lacza. Edző: Laczkó János.

Gólszerzők: Lacza (3), Mázsás (3), Deákovits.

Laczkó János: - Korán vezetést szereztünk a szervezett Illés Akadémia ellen. A gólok mindig a megfelelő időszakban estek, és így az ellenfél nem tudott erőre kapni. A nagy előny birtokában nyugodtabban játszottunk, de így is egy-két hibát vétettünk. Gratulálok az egész csapatnak a győzelemhez és a csoport megnyeréséhez!

 

U16

Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 1-1 (0-0)

Budapest, Vasas sporttelep. V.: Fekete L.

ETO FC: Csáktornyai - Kelemen, Horváth B., Kulcsár (Török), Kráz (Bíró), Vingler, Balogh Á. (Sós), Bánáti, Moharos, Bajtel (Süveges), Huszár (Balajthy). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Horváth B.

Bognár Zsolt: - Gratulálok a csapatomnak az elért eredményhez, és az egész éves teljesítményhez! Stábomnak pedig köszönöm a rengeteg támogatást és segítséget!

 

U15

ETO FC Győr – Vasas Kubala Akadémia 2-2 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Fehér V.

ETO FC: Horváth B. – Selyem, Csorba, Schmáler, Mészáros, Umathum, Bakó (Vukk), Gönye (Hancz), Szép, Herczeg, Tollár (Póczik). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Herczeg, Hancz.

 

U12 edzőmérkőzés

Mészöly Focisuli - ETO FC Győr 2-4 (0-0,0-0,1-1)

Budapest, Ürömi úti sporttelep.

ETO FC: Almási (Deli P) - Pintér (Mészáros Zs.), Bősze, Csernyi, Csaplár (Kiss B.), Homola, Vaskó, Vitális N. (Pécskai), Czuppon (Adi), Tóth-Ludvai. Edző: Lakatos Attila.

Lakatos Attila: - A meleg ellenére nagyon intenzív és hasznos mérkőzést játszottunk egy kifejezetten ügyes, technikailag képzett játékosokból álló csapat ellen. A játékban hullámzó mérkőzésen 4x20 perc játékidő alatt végig labdabirtoklásra törekedtünk, de ellenfelünknek is akadtak jó periódusai. Ma a védőharmadban volt több bizonytalanságunk, de ezt több jó egyéni teljesítménnyel is feledtettük, így még az utolsó héten is tudtunk egy kicsit előre lépni. Ezúton szeretném én is a csapat minden játékosának megköszönni a félévben az edzések és mérkőzések során nyújtott pozitív hozzáállásukat, és lelkes játékukat!

 

U8

Barca Academy Hungary Cup (Budapest)

III.helyezés

ETO FC: Fördős Olivér, Stum Soma, Klema Dominik, Szarka Olivér, Szabó Lóránt Barnabás, Sárkány Kristóf, Adi Abigél, Csemez Dávid, Kovács Konrád, Erős Donát. Edző: Csonka Gyula.

Különdíjas: Adi Abigél

Csonka Gyula: - Szeretném megköszönni a szülőknek, az edzőkollégáknak, hogy a mai napon egy ilyen szép eredményhez segítették hozzá az U8-as csapatunkat!

 

 

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

A legkisebbeké a pálya!

A legkisebbeké a pálya!

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Az ETO FC Győr legkisebb korosztálya szeretettel vár minden gyereket, aki tehetségesnek és rátermettnek érzi magát, és mindene a foci! Az ovifoci kiválasztók mellett lehetőség nyílik, arra, hogy nálunk is megmutasd magad!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink