Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Visszatért a játékmester: Kulcsár újra kulcsjátékos lehet

Újabb igazolást jelentett be a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának vezetősége. Visszatért a legutóbb az NB I-es Budafokban szereplő 29 esztendős Kulcsár Kornél, aki 2+1 évre írt alá.

Visszatért a játékmester: Kulcsár újra kulcsjátékos lehet

Támadó középpályást szerződtetett az ETO FC, ugyanis négy év után visszatért az NB III-as bajnokságot nyerő győri csapat játékosa, Kulcsár Kornél. Régi-új játékosunk legutóbb az NB I-ben szereplő Budafokban játszott, ahol a bajnokságban és a kupában is két-két gólt szerzett. Kulcsár nagy reményekkel tért vissza Győrbe, ahol nagy sikereket szeretne elérni a csapattal.

Gyorsan zajlottak az események az elmúlt héten – kezdte Kulcsár Kornél. – Kedden érkezett a megkeresés, szerdán pedig jöttem is tárgyalni Hannich Péter sportigazgatóval. Körülbelül egy óra alatt megbeszéltünk mindent, szimpatikus volt az, amit felvázolt a célokkal és a csapattal kapcsolatban. Szinte nem is kellett gondolkodnom rajta, mert korábban is nagyon szerettem itt játszani, és úgy gondolom, hogy sikeresek tudunk lenni a jövőben együtt. Volt más megkeresésem is, de amint befutott a győri lehetőség, nem gondolkodtam. A pályán, jó játékkal szeretnék a csapat hasznára lenni, hogy együtt sikeresek legyünk!

További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink