Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újra egy Csonka az ETO-ban

Csonka Bonifác személyében egy belső védő a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának legújabb igazolása. A 24 esztendős, 192 cm magas játékos a román másodosztályban szereplő FK Csíkszereda együttesétől érkezik. (A nyolcvanas évek legendás védője, Csonka Gyula után, tehát egy újabb Csonka játszhat majd zöld-fehérben.)

Újra egy Csonka az ETO-ban

Csonka Bonifác a Puskás Akadémián nevelkedett, majd Csákvárra került, ahol két szezonban is alapembernek számított. Legutóbb a román másodosztályban szereplő FK Csíkszereda gárdájában játszott. Az 1997-ben született játékos 2+1 évre szerződött az ETO FC-hez, hogy védőként a csapat segítségére legyen.

- A Puskás Akadémián nevelkedtem, ahol tizenöt évet töltöttem – kezdte Csonka Bonifác. – Innen kerültem kölcsönbe Csákvárra, majd pedig legutóbb Romániában játszottam, a Csíkszereda csapatában. A román bajnokságban az erő dominál, ami véleményem szerint egy belső védő számára tökéletes fejlődési lehetőség. A pályafutásom elejétől kezdve úgy gondolom, hogy tudatosan építkeztem, mindig megvolt a következő szint. Nagyon szerettem volna már hazatérni, ezért örültem a győri lehetőségnek. Az ETO-nál adottak a feltételek a jó szerepléshez, hatalmas álmom, hogy az első osztályban szerepelhessek, ezt pedig szeretném az ETO-val megvalósítani. Folyamatos játéklehetőséget akarok kiharcolni magamnak, ami csak jó játékkal sikerülhet.

További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink