Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Az utolsó felvonás következik

Nagy előnyből várja az NB III-as osztályozó visszavágóját az ETO Akadémia, amely az előzetesen kiírt 17 óra helyett szombaton 16 órától lép pályára idegenben a Hidasnémeti ellen.

Az utolsó felvonás következik

A héten a nagy kánikula ellenére is keményen készültek akadémistáink a Hidasnémeti elleni visszavágóra. Király József edző együttese múlt vasárnap hazai környezetben 5-0-ra győzte le a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bajnokot, így jó helyzetből várhatja a második mérkőzést. Ettől függetlenül a szakember mindenkitől elvárja a profi hozzáállást, és az első találkozón aratott nagy különbségű győzelemmel együtt, úgy küldi pályára csapatát, hogy még semmi sem dőlt el, és egy pillanatra sem lazulhat a fegyelem.

Tisztában vagyunk vele, hogy jelentős előnnyel léphetünk pályára szombaton – kezdte Király József. - Úgy gondolom, a legfontosabb az lesz, hogy megfelelően álljunk hozzá a mérkőzéshez, és egyelőre senki fejében ne legyen az, hogy eldőlt a párharc. Véleményem szerint ezzel nem is lehet gondunk, hiszen mindenki nagyon profin készült egész héten. Szombaton meg kell tennünk az utolsó lépést, hogy elérjük azt, amiért egész évben dolgoztunk, tehát, hogy az ETO Akadémia NB III-as csapat legyen!

További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink