Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Új kapust szerződtetett az ETO

Fadgyas Tamás személyében Nyíregyházáról érkezik a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának második nyári igazolása. A 25 esztendős hálóőr 2+1 évre írt alá a klubhoz.

Új kapust szerződtetett az ETO

A legutóbb a Nyíregyháza Spartacus FC csapatában játszó Fadgyas Tamás az MTK-nál kezdte a futballt. A 25 esztendős kapus eddigi pályafutása során megfordult többek között a Zalaegerszeg és az Újpest együttesében is. A 2020/2021-es szezonban tizenhat alkalommal védte a Nyíregyháza kapuját, és a legutóbbi, februári mérkőzésen ő állt a kapuban az ETO ellen, amikor 1-0-ra győzni tudott a Szpari. A 188 centiméter magas hálóőr 2+1 évre írt alá, és nagy reményekkel érkezett Győrbe.

Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú csapatnál van lehetőségem szerepelni, mint az ETO – kezdte Fadgyas Tamás. – Úgy gondolom, hogy Győrben minden lehetőség adva van, hogy kihozzam magamból a maximumot. Nagyon várom már, hogy elkezdjük a munkát, szeretnék nagy sikereket elérni új csapatomban.

További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink